Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Давор не' чита 100%.. Кој знае како се смешка и си вика, е така сега, плачете по мене педери едни.. :D
Ќе се врати ако заврши Челзи пред Арсенал. Тоа му беше главен муабет на темава :D

Harry-Redknapp-006.jpg

roy-hodgson.jpg

--- надополнето: 29 април 2012 во 21:09 ---
Ја мислам Сити ќе тепа, посебно што Манчестер прими 4 гола од Евертон дома а со Агуеро и Тевез расположени може лошо да поминат. Некој ако знае отприлика дали истите 4ца ќе играат одбрана за Јунајтед нека сподели.

Абе примивме може 4 ама и дадовме 4 на една од најдобрите одбрани во лигата, мислам дека Евертон е во топ 4 по најмалце примени голови. Не знам утре се може да се деси, ако ги измотивира стариот победата не бега. :)

Смеење ќе е летово :)

Во дербиво утре предвидувам победа на Јунајтед, а и лично сакам да бидат шампиони Јунајтед, пред се затоа што сезонава се најконстантни во ПЛ, и плус Ферги со доста голем број на експериментирања и вклопување на играчи успеа да остане во трката за титула, сето тоа заслужува да биде крунисано како што доликува.

Во дербиво утре предвидувам победа на Јунајтед, а и лично сакам да бидат шампиони Јунајтед, пред се затоа што сезонава се најконстантни во ПЛ, и плус Ферги со доста голем број на експериментирања и вклопување на играчи успеа да остане во трката за титула, сето тоа заслужува да биде крунисано како што доликува.

Ако одиме по таа логика и Ман. Сити се константи затоа се зад нас со само 3 бода... :vozbud:

Си ми иде некако дека ќе биде исто како ситуацијата меѓу Реал и Барса. Реал бегаше со 10 поени т.е. јунтејтед со 7 или 8 не сум сигурен, реал киксна некоја утакмица барса го искористи тоа, исто и ситуацијата меѓу сити и јунајтед и кога сите очекуваа сигурна победа на Барса во меѓусебниот дуел, Реал победи. Си ми иде некако дека Јунајтед утре ќе покаже кој уште владее во Манчестер со фудбалот.

Утре е мечот. Едвај го чекам, Премеир лигата да блесне со сета своја убавина. На сите фанови Ви посакувам спектакуларна вечер. И сочуствувам со фановите на Манчестер, којзнае колку им гори под нозе. Би сочуствувал и со фанови на Сити ама зар има навијачи на тој пластичен тим?

Вива ла Премиер лига !!!
Требаше да пишеш Јунајтед место Манчестер...(и овие грдиве се од Манчестер де.):D

Овој Манчини е благо ретардиран или што? Повторува една иста работа на сите ебани прашања, уште и вели дека утре не се решава прашањето за титула... "ако изгубиме сме изгубиле, сепак играме со Јунајтед се случува, имаме уште утакмици подоцна и ништо не се знае до последна минута":facepalm:... нема да се знае само ако тепате да ти ебам тренерот смешен, каква мотивација им влева на играчите и навивачите ни Лимени не му е рамен.

Утре најверојатно ќе му даде шанса на Балотели, или ќе го потопи Јунајтед или ќе изиграва глуп мајмун и ќе ги поебе за сите пари со некој ретардиран фикс потез, како и да е нека има одличен натпревар пред се отворен без многу тактизирања и што е поважно без судиски грешки!

Озбилни се англичаниве со тоа дека сакаат Хоџсон селектор да го праат!?

Што му фали?

Има, а тоа што води неспособни тимови е друга работа.
Немој само да ми го спомнеш Ливерпул, гледам Кинг Кени со 100 милиони што направи:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom