Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Вторник е неработен ден, празник, 1 Мај.
\ Ќути барем не сме како бугарите они со понеделник го поврзаа.

...
и русите и украинците Мајовката ја празнуваат 4 дена
( понеделник им е исто неработен ден ) БЛАЗЕ НИМ:)

6ded1ad1d4c6.jpg

Draga jas sama ke si go povrzam so ponedelnik, kako sto ke si go povrzam I praznikot na brakjata prosvetiteli Svetite Kiril I Metodija posto e cetvrtok, a jas vo petok da odam? Pa nema sansi! XD
Sea eve si uzivam u pogledot na terasa I ubo mi e. Treba mozda slika da ti pratam nekogas, posto moderno e sea toa :D
Mora da bidam in :D

Драга,
У четврток шо се дешаваше у селоно Кавадарци тоа е трагикомично, толкав пат поминав и на крај да не ме пуштат в сала..:mad:
Али затоа тоа денес дупло ке им се врати, посебно да ги начекам Кире и Марче мамицата ке им ја ибам! Како шо е времево жешко, в сала ке биде +50.
Аее поздрав4е.

Кајгич, сериозно ти вака? 31 степен? Во април? Ќе завршам како сладолед денес....-_-

Млад ќе си умрам..
Неам батерии за џојстикот, неам книга при рака, телевизорот ми рокна, ме разбудија сабајле улај комшии се бркаа со ножој па џандарии.. И пак досадно ми е..
Убо - досадно.
Кај ќе барам оправдање ццц..
Се си мислам имаме нешто за учење, ама само се лажам.
Шерлок here I come/

Какво е чувството кога ќе ти се јават и ќе ти кажат дека утре треба да идеш на разговор за работа во осигурителна компанија, а единствено нешто што имаш за носење се бермуди и спортски маици :pos:
Ми се насмевнува среќата, пред голема одлука сум да го ебам, незнам што да правам :unsure:

Нема смисла да ги пцујам... нека идат у пичку матер сите, скапаници... за евтини пари....

Пошто денеска е голем ден, мојот ден да не кажам роденден, ги заборавам сите оние ситници за кои непотребно се замарам и гласно му се дерам на светот: I'M QUEEN OF THE WORLD и во меѓувреме покажувам среден прст, затоа што денес ми се може, денес ми е роденден. Година дена постара, ваљда ќе ми дојде памет да не ги правам истите грешки.
Денес ги сакам сите, освен оние кои не ги сакам.:icon_lol:

... данас сам година старија, али и даље ме желе... :ROFLMAO:

Кајги,

Денес бев в село со љубениот:) конечно се договоривме да појдеме а и добро времево ни се погоди, си поминав супер, ми требаше навистина ова, на чист воздух, прекрасна природа, треба почесто да одиме, а не еднаш на 2 години :)

Draga kajgana,

denes mi beshe veteno deka ke gledam tepachka, ama nishto od toa. draga kajgana, mi ide da zemam nekoj post od Graciel i da go pastiram tuka kako moj post, za da mislat pichkite deka sum pameten.

Драга,
се шекнав без нет овој април и немав можност да видам шо се дешава по нет. Само кога кршнам кај комшии те проверувам и тебе и форумов. Но си мислам дека и кога ќе ставам нет, брзо ќе заборавам дека имам, веќе не ми претставува голема завист :)

Драга,
Сите станаа паметни преку ноќ. Како?
Убаво ми е, средувам соба и наоѓам работи што ги имам заборавено, куп спомени што ќе идат у канта. :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom