Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Драга,
Вторник е неработен ден, празник, 1 Мај.
\ Ќути барем не сме како бугарите они со понеделник го поврзаа.

...
и русите и украинците Мајовката ја празнуваат 4 дена
( понеделник им е исто неработен ден ) БЛАЗЕ НИМ:)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Draga jas sama ke si go povrzam so ponedelnik, kako sto ke si go povrzam I praznikot na brakjata prosvetiteli Svetite Kiril I Metodija posto e cetvrtok, a jas vo petok da odam? Pa nema sansi! XD
Sea eve si uzivam u pogledot na terasa I ubo mi e. Treba mozda slika da ti pratam nekogas, posto moderno e sea toa :D
Mora da bidam in :D

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
У четврток шо се дешаваше у селоно Кавадарци тоа е трагикомично, толкав пат поминав и на крај да не ме пуштат в сала..:mad:
Али затоа тоа денес дупло ке им се врати, посебно да ги начекам Кире и Марче мамицата ке им ја ибам! Како шо е времево жешко, в сала ке биде +50.
Аее поздрав4е.

I

Iblis

Гостин
Кајгич, сериозно ти вака? 31 степен? Во април? Ќе завршам како сладолед денес....-_-

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Млад ќе си умрам..
Неам батерии за џојстикот, неам книга при рака, телевизорот ми рокна, ме разбудија сабајле улај комшии се бркаа со ножој па џандарии.. И пак досадно ми е..
Убо - досадно.
Кај ќе барам оправдање ццц..
Се си мислам имаме нешто за учење, ама само се лажам.
Шерлок here I come/

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.956
Какво е чувството кога ќе ти се јават и ќе ти кажат дека утре треба да идеш на разговор за работа во осигурителна компанија, а единствено нешто што имаш за носење се бермуди и спортски маици :pos:
Ми се насмевнува среќата, пред голема одлука сум да го ебам, незнам што да правам :unsure:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Нема смисла да ги пцујам... нека идат у пичку матер сите, скапаници... за евтини пари....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пошто денеска е голем ден, мојот ден да не кажам роденден, ги заборавам сите оние ситници за кои непотребно се замарам и гласно му се дерам на светот: I'M QUEEN OF THE WORLD и во меѓувреме покажувам среден прст, затоа што денес ми се може, денес ми е роденден. Година дена постара, ваљда ќе ми дојде памет да не ги правам истите грешки.
Денес ги сакам сите, освен оние кои не ги сакам.:icon_lol:

... данас сам година старија, али и даље ме желе... :ROFLMAO:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,

Денес бев в село со љубениот:) конечно се договоривме да појдеме а и добро времево ни се погоди, си поминав супер, ми требаше навистина ова, на чист воздух, прекрасна природа, треба почесто да одиме, а не еднаш на 2 години :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga kajgana,

denes mi beshe veteno deka ke gledam tepachka, ama nishto od toa. draga kajgana, mi ide da zemam nekoj post od Graciel i da go pastiram tuka kako moj post, za da mislat pichkite deka sum pameten.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Драга,
се шекнав без нет овој април и немав можност да видам шо се дешава по нет. Само кога кршнам кај комшии те проверувам и тебе и форумов. Но си мислам дека и кога ќе ставам нет, брзо ќе заборавам дека имам, веќе не ми претставува голема завист :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Сите станаа паметни преку ноќ. Како?
Убаво ми е, средувам соба и наоѓам работи што ги имам заборавено, куп спомени што ќе идат у канта. :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom