- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 9
Џерард ке одсуствува од теренот. Има проблеми со препоните и ке замине под нож.... Се надеваме дека нема да е спремен за натпреварот со Ман Утд ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Не ја глеадв утакмицата ама вие не можевте да дадете гол да дадете за 180 минути па у продолженијата дадовтеKoja bese taa sudiska odluka sto ni pomogna? GLupco![]()
И што има тоа врска со судиска одлука?? ...Не ја глеадв утакмицата ама вие не можевте да дадете гол да дадете за 180 минути па у продолженијата дадовте
Najtesko ke bide so Atletico Madrid,drugite gi gazime ko Rusive Nemcite u Vtora Svetska Vojna.:salut:
Не велам дека има. Јас пак ке напишам дека не сум ја гледал ама чудно е во 180 минути не можевте да дадете гол кога почнаа продолженијата дадовтеИ што има тоа врска со судиска одлука?? ...
cela sezona be zaso da ne?Ako ne vi se svigja kako igrame i dali imame sreka ili ne ne glejte utakmici na Liverpool i ne se zamarajte so nasC C C SREKA SREKA I SAMO SREKA DO KOGA VAKA BE?