Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
The Times
carries a report this morning claiming Jonny Evans is a major doubt for the derby. Sir Alex certainly didn't mention anything at his press conference yesterday, so we hope it's not true.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Од Борусија има рок до крајот на месецов да потпише договор или да се изјасни дали ќе потпише зошто моменталниот договор ми е до јуни 2013, така да ова лето им е последна шанса да кешираат на него. Ако Бербатов, Македа и Овен си одат (што е многу веројатно) тогаш не би имал ништо против, добар играч е, ми се допаѓа стилот на игра плус ќе направи маркетиншки бум на клубот во Јапонија.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Ако дојде Кагава мислам дека трансферот на Гаитан ќе пропадне не верувам да дојдат и 2-цата бидеќи играат на иста позиција, мислам еден од тројцава (Кагава,Гаитан,Хазард) ќе купиме летово ,а кој ќе биде тој ќе видиме за кој ќе се одлучи САФ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кажал претседателот на Дортмунд дека наводно уште одамна е испратена понуда од некој клуб за Кагава ама го чекаат да се реши дали ќе продолжува или ќе си замине. Ако сум нешто грешка нека ме поправи Igorcemk, мислам, ако ја чита темава :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.061
Поени од реакции
1.604
Уште од сега ме пука еуфорија еј.Несакам да правам претпоставки за тимовите, уште одамна се откажав да пробувам да го пробијам стариот, секакви калкулации и статистики се тргаат на страна, нема фаворити, се се моменти.Ѓаволи нашето финале сезонава е во понеделник, сами си ја кроиме судбината.GGMU!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ако дојде Кагава мислам дека трансферот на Гаитан ќе пропадне не верувам да дојдат и 2-цата бидеќи играат на иста позиција, мислам еден од тројцава (Кагава,Гаитан,Хазард) ќе купиме летово ,а кој ќе биде тој ќе видиме за кој ќе се одлучи САФ.
Ако дојде Гаитн јас сепак мислам дека ќе игра повеќе како лево крило! Таму ќе бидат он и Јанг а десно нани и Валенсиа.. Мислам дек Ферги ќе сака да си има доволно резервни решенија за по крилата пошто играта на Манчестер е преку крила и нафрлени топки!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Кагава е нешто налик на Парк, упорен, добар техничар, не толку брз, али со незгоден дриблинг, а знаеме дека Ферги е љубител на такви играчи, така да можно е летово да го видиме на Театарот!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Еванс не тренирал цела недела со тимот и изгледа ќе го пропушти дербито во понеделник. Уште една лоша вест е што Нани денес со куцање го напуштил тренингот и не се знае колку е сериозна повредата т.е дали ќе игра во понеделник. (n)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
саф на мутв кажал дека никој не е повреден ама можно е и да лаже. Малер работава :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Го гледав пресот од збогувањето на Пеп и стварно беше жално, како ли ќе биде кога и САФ ќе се одлучи на истиот чекор... :place:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Ван Дер Сар " "Де Геа изгледа слично на мене и јас бев многу слаб кога започнав да бранам "

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.480
Поени од реакции
3.460
Одиме во понеделник на победа а може и нерешено аљи подобро победа , дај боже да нема никакви повреди .

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најверојатно Еванс ќе отсуствува.
Според мене најдобро решение за овој недостаток е да игра Смолинг на местото од Еванс,Џонс мислам дека прва сезона му е,некако не ми е мн. доверлив за стоперската позиција... Смолинг каде каде подобро решение е.....

Kajgana Shop

На врв Bottom