Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ми мириса на пенали..а таму Ливерпул е премоќен за Челзи и за саламата на голот, шо не можит еден пенал да одбранит

Ете, како што сите фанови на Ливерпул посакуваа.. противник у финале ќе ни биде Ман Утд. За нас ич неам сомнеж дека ке идеме, Бенитез си ја знае работата, Жерард уште еднаш ќе ја потврди супериорноста во големи натпревари и то е то.. Ливерпул - Ман Утд финале..

Рисе ќе игра ли утре?:)
Едит:Денес

Мислам дека ќе тепате утре па ќе се сретнеме у финале.
Челзи имаат мали шанси.

imam nekoe predcuvstvo deka i godinava ke ima penali.ne znam zasto...:smir:

ajde be liverpul ve molam ispolnete mi ja zelbata eliminirajte gi celzi pa rasturete gi mancester vo finale pokazete mu kaj mu e mestoto
vreme e mancester da izgubi vo finale oti site posledni utakmici gi pobedi so brananje i kontri i sreka

ajde be liverpul ve molam ispolnete mi ja zelbata eliminirajte gi celzi pa rasturete gi mancester vo finale pokazete mu kaj mu e mestoto
vreme e mancester da izgubi vo finale oti site posledni utakmici gi pobedi so brananje i kontri i sreka

Си гледал само еден натпревар на Ман Јун изгледа, оној на Ноу Камп... :helou:

Него, ајде со среќа Ливерпул, ве чекаме во финале.

Дечки, вечер има на сред Лондон да ги ебемееее! Имате голем поздрав сите навивачи на Ливерпул од мене, и се глеаме/читаме после натпреварот.

П.С. Качив температура у пм, ќе идам да одмарам до почеток на утакмица, нема да сум на компјутер.

ама ги заеба судијава,цел стадион го прееба.Многу ќе им беше втор гол од офсајд.

Немавте среќа. Автоголот на Рисе и денеска, од офсајд и од пенал.... Повеќе среќа догодина.

Epa vaka da pocnam so kletvite, na sudijata Pedero Roseti mu posakuvam fino lepo 20 dusi kako drogba da go grabnat u nekoja tesna ulicka i da mu go rascvetaat gazot , i normalno posle toa sida da dobie i da umre vo najgolemi maki ,na Drogba bi mu posakal koga ke se vrati u toa Junglata od kajsto dosol, da go fatat nekoi Busmani , Hotentoti ili sto k.. i da se , i da napravat edna VKUSNA corba od nego. Isto taka na hypiia da mu se pluknam u toa nozete sakati. A rafa benitez , sledniot pat da razmisli sto pravi vo izmenite , kade be Benayoun go vadis , kade be Torres go vadis. i za kraj da dodadam YOU WILL NEVER WALK ALONE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom