Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
незнам дали сум на доброто место(информатичка технологија) но да ве прашам.Дали е возможно на фб да се прати скриена порака??ако може ве молам објаснете ми како :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
незнам дали сум на доброто место(информатичка технологија) но да ве прашам.Дали е возможно на фб да се прати скриена порака??ако може ве молам објаснете ми како :)
Приватни пораки?! Тоа се вика Chat, на тој истиот кај што си праќаш срциња со срцушките твои, само се гледа како пораки коа другиот со кој сакаш да дискутираш е offline.

Ако мислиш за пораки (а не мислиш, туку само да си кажам јас) со скриена намера т.е. да се читаат меѓу редови, не е темава за тоа.

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
не мислам да се прати порака а потоа он да не може да види од кого е .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Напиши на ливче, заврзи тоа околу цигла и преку прозор во домот на твојот симпатија.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Лажен профил али со име и презиме различно од твоето матично. (?!)

И не ставај твои слики. :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.614
Не ја учете бе на лошо па вие...земи кажи му шо имаш бе дете, или ти е интересно да комплицираш а? Уствари поинтересно е...напрај лажен профил...:icon_lol:
--- надополнето: 26 април 2012 во 14:51 ---
Пишуваш #31# пред името на примачот.
А знајш дека ако го напишиш пасвордот од фејсбук ове во пост ќе излезе како ѕвездички? Гледај сега: **********

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
леле! значи направив лажен профил и не можам да праќам пораки зошто е заштитен.Треба прво да ме прифати за пријател но не прифаќа луѓе што не ги знае.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не го лажи девојчето.
Пиши # скри го името # потоа твоето име и доле напиши си ја пораката.
Си владееш со фб а? :icon_lol:

А знајш дека ако го напишиш пасвордот од фејсбук ове во пост ќе излезе како ѕвездички? Гледај сега: **********
Да бе, гледам и кајгана има таква опција сега. Бре што ти е технологија :D

Член од
26 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дечки, имам некој проблем со Facebook-от, веќе 2 дена ми е нешто блокиран не знам зошто и кога се уклкучувам ми го пишува ова:

Form Submitted
Thanks - your request has been submitted!

Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.

We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause

Дали некогаш ви се има десено и дали знаете што би требала да направам ? :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дечки, имам некој проблем со Facebook-от, веќе 2 дена ми е нешто блокиран не знам зошто и кога се уклкучувам ми го пишува ова:

Form Submitted

Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.

А што го предизвика ова ? Имаш некој меил примано од фејсбук па таму да видеш од што точно се случило ова ?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105

Form Submitted

Ако имаш добиено на имејл порака од нешто не ја отворај и не го активирај линкот некој ти ресетирал лозинка или слично некој податок па ако ја активираш можно е да ти го сменат имејлот и после профилот да ти замине под рацете на тој што потполнил за авторизација. Ваков случај имаше сличен еден мој пријател. Секако доколку нема во имејлот некој нов имејл кој бара да го мениш не го активирај тој линк ако постои друг имејл.

Kajgana Shop

На врв Bottom