- Член од
- 1 март 2012
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 10
незнам дали сум на доброто место(информатичка технологија) но да ве прашам.Дали е возможно на фб да се прати скриена порака??ако може ве молам објаснете ми како
Приватни пораки?! Тоа се вика Chat, на тој истиот кај што си праќаш срциња со срцушките твои, само се гледа како пораки коа другиот со кој сакаш да дискутираш е offline.незнам дали сум на доброто место(информатичка технологија) но да ве прашам.Дали е возможно на фб да се прати скриена порака??ако може ве молам објаснете ми како
Напрај лажен профил.не мислам да се прати порака а потоа он да не може да види од кого е .
Направи си лажен профил и праќај пораки.не мислам да се прати порака а потоа он да не може да види од кого е .
Не го лажи девојчето.Пишуваш #31# пред името на примачот.
А знајш дека ако го напишиш пасвордот од фејсбук ове во пост ќе излезе како ѕвездички? Гледај сега: **********Пишуваш #31# пред името на примачот.
Си владееш со фб а?Не го лажи девојчето.
Пиши # скри го името # потоа твоето име и доле напиши си ја пораката.
Да бе, гледам и кајгана има таква опција сега. Бре што ти е технологијаА знајш дека ако го напишиш пасвордот од фејсбук ове во пост ќе излезе како ѕвездички? Гледај сега: **********
А што го предизвика ова ? Имаш некој меил примано од фејсбук па таму да видеш од што точно се случило ова ?Дечки, имам некој проблем со Facebook-от, веќе 2 дена ми е нешто блокиран не знам зошто и кога се уклкучувам ми го пишува ова:
Form Submitted
Thanks - your request has been submitted!
Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.
We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause
Дали некогаш ви се има десено и дали знаете што би требала да направам ?
Ако имаш добиено на имејл порака од нешто не ја отворај и не го активирај линкот некој ти ресетирал лозинка или слично некој податок па ако ја активираш можно е да ти го сменат имејлот и после профилот да ти замине под рацете на тој што потполнил за авторизација. Ваков случај имаше сличен еден мој пријател. Секако доколку нема во имејлот некој нов имејл кој бара да го мениш не го активирај тој линк ако постои друг имејл.Дечки, имам некој проблем со Facebook-от, веќе 2 дена ми е нешто блокиран не знам зошто и кога се уклкучувам ми го пишува ова:
Form Submitted
Thanks - your request has been submitted!
Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.
We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause
Дали некогаш ви се има десено и дали знаете што би требала да направам ?