Цени на горивата во Македонија (поскапување и поевтинување)

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Бензинот се намали, браво Регулаторна! Два денари се намали!
Нозете ви ги бакнувам, браво за намалувањево еј, сега имаме најефтин бензин и нафта на Балкан. Пресреќна сум, браво Влада.
Фала Богу, и тебе некој да те задоволи..:pos:

Собраа пари за плати и пензии,за две недели покачување 4 денари
Секој понеделник има нови цени на бензинот. Нема да чекаме две недели :pipi:
ostvaruvame2.jpg

ЦИТРО ЈАВИ СЕ БЕ ЦИТРООООООООООО

Кхм госпоѓице Донке, би сакал да ве замолам да ги повикате одговорните лица тоест пот-паролите на владата на рм преставници за кајгана , да ви објаснат дали тоа е така или не.
Јас не сум доволно компетентен да ви одговорам на истото прашање, пошто и СДСМ нели не беа поарни и тие исто правеа.
И да нај лошо е кога некој ке те набута во толку мал отвор од кај што си излегол,ама тоа е животот. За да се преродиш треба да влезеш на истото место од каде и што си излегол,пустото после толку години си пораснал и не те збира ама ќути трај шо ке правиш преродба не е мала работа :) текстот кој што ке следи не ви е наменет вам и ве молам да не го читате.

ЈАВИ СЕ БЕ ЦИТРО ПИЧКО ЕДНА РАЗЛИГАВЕНА
A ti da stanes politicar gledam ekspert si za politika a i kulturata ti e na toj rank

A ti da stanes politicar gledam ekspert si za politika a i kulturata ti e na toj rank
КОЗО РАНГ се пишува не ранк
членувано
Рангирам
рангираш
рангираат

тој рангира
таа рангира
тоа рангира ( тоа или името на било кое едноклеточно животно или македонски политичар )

Па да не не' е така? Благодарение на оваа влада се преродивме бре.

Одново се родивме и прогледавме. Ваков напредок нема во историјата на РМ.
Туку додека сум тука кај нафти и акцизи еден апел да упатам: ДДВто вратете го само 4 месеци касните, мамето ваше популистичко!

КОЗО РАНГ се пишува не ранк
членувано
Рангирам
рангираш
рангираат

тој рангира
таа рангира
тоа рангира ( тоа или името на било кое едноклеточно животно или македонски политичар )
Добро Конески

Туку додека сум тука кај нафти и акцизи еден апел да упатам: ДДВто вратете го само 4 месеци касните, мамето ваше популистичко!
Шо се 4 месеци жено? Нишо страшно. У време на Бранко, брана да го однесе, да не беше поарно? :pipi:

Зарем некој тоа се осмели да побара ДДВ ПРЕДВНИКУ
--- надополнето: 25 април 2012 во 22:41 ---
Шо се 4 месеци жено? Нишо страшно. У време на Бранко, брана да го однесе, да не беше поарно? :pipi:
Нишо не се 4 месеци пола од периодот што е потребен да се роди едно дете
--- надополнето: 25 април 2012 во 22:42 ---
Зарем некој тоа се осмели да побара ДДВ ПРЕДВНИКУ
--- надополнето: 25 април 2012 во 22:41 ---

Нишо не се 4 месеци пола од периодот што е потребен да се роди едно дете
ЈОХООООООООООООО УРАААААААААААА частам цела кафана и конобарица што пије
Абе друже овој за синот слави ?
Не бе му вратија ДДВ :pos:

И тоа што викаш жено без споредба како ќе живееме. Ами во времето на Анте Марковиќ бананите кога беа без пари ти текиња?:icon_lol:
Заебанција на страна ДДВто вратете го.

И тоа што викаш жено без споредба како ќе живееме. Ами во времето на Анте Марковиќ бананите кога беа без пари ти текиња?:icon_lol:
Сега јас ке ти потпишам а Донка ке ти лупне 8 ОСУМ царцки мурои и ке ти го вратиме ддв-то без заебанција :pipi:

ДДВто барај го у некоја статуа, врба, музеј. Благодарение на оваа Влада нали.

Не рикај бе, ко магаре у шума.
Па кај си бе цитро бе мајку му стара ????? Те нема мајката,до кај се телефонските говорници ке ги опраиме ли, што викаш срамота да го гнасат градот такви никакви.
А бензиниве што викаш ти ке раснат понеделник или ке паѓа ?
И не рикам туку пеам
ЈАВИ СЕ БЕ ЦИТРООООООООООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom