Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Само вака одеме понатаму (мое мислење)

Доколку постигнеме 2 погодока во второ полувреме, бидејќи они даваат сигурно 1.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Смирено, само смирено до крајот.... Озил заслужено најдобар асисент !

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Марсело подхитно да оди надвор,дрво е и позади и напред незнам зошто мора Мурињо во вакви утакмици да го става покрај Робен и Рибери.Бензема да почне да игра да не биде толку несмасен.Среќа што Сан Икер е со нас вечерва.
Ќе биде многу многу многу тешко до крај
!ХАЛА МАДРИД!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
пу да ти... два сантиметри да беше повисок Касиљас... :oops:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Додека играат Озил и ДиМагиа ништо не праиме.:oops:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не знам не знам, не знам дали да бидам критичар уште на полувреме па после да испадне ако поминиме ова она, ама го знаев овој сон, кој кур бе тие ни играат, ни ствараат шанса, за малку фалеше Касиљас да го фати и пеналот е тогаш само тој ќе беше оној што ќе не однесе во финале. Озил најдобар ама нема никаква пратња, Роналдо све назад мисли да врати, Бенз дај еден гол те молам доста е веќе промашувања....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ќе дадеме уште еден гол 100%, само ништо ама баш ништо не ми гарантира дека нема да примиме гол.. Каков натпревар одигра одбраната и средниот ред со Барса, Меси ни еден удар не упати, сега дозволија Баерн да ја диктира играта. Ако го добиеме овој натпревар, ќе го добиеме на паузата на полувремето, мора да ги среди Мурињо.

Немам некое добро претчувство, мислам дека испаѓаме, имаат своја ноќ баварците. Дај боже да грешам.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Di Maria... Зананикаде сеа за сеа... ајде можда у 2-ро ке му дојде памет да не дрибла ногу... 15 додири со топка ниедна асистенција како што треба на време и без пимплање... Добар дечко е Ангеле :)) HALA MADRID!

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
секогаш кога мислиме дека ќе поминеме лесно,наидува некој да не сјебе...Мур ако не ги среди играчиве на полувреме и да почнеме ние да ја диктираме играта тогаш лошо ни се пишува...ах бе а шубаво почнавме!!

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Ќе дадеме уште еден гол 100%, само ништо ама баш ништо не ми гарантира дека нема да примиме гол.. Каков натпревар одигра одбраната и средниот ред со Барса, Меси ни еден удар не упати, сега дозволија Баерн да ја диктира играта. Ако го добиеме овој натпревар, ќе го добиеме на паузата на полувремето, мора да ги среди Мурињо.

Немам некое добро претчувство, мислам дека испаѓаме, имаат своја ноќ баварците. Дај боже да грешам.
голем песимист сум и се сложувам со тебе, не ми се гледа веќе натпреварот, го имам тоа претчуство дека испаѓаме... а секогаш кога сум го имал сме кикснале.. така да... честито уште од сега на баварците... ако одат даље, сосема заслужено... имаат јака средина .. кај нас со кедира во средина неможеме да диктираме игра.. тоа е, Шахин како партнер на Чаби можеше да смени се на натпреваров...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
голем песимист сум и се сложувам со тебе, не ми се гледа веќе натпреварот, го имам тоа претчуство дека испаѓаме... а секогаш кога сум го имал сме кикснале.. така да... честито уште од сега на баварците... ако одат даље, сосема заслужено... имаат јака средина .. кај нас со кедира во средина неможеме да диктираме игра.. тоа е, Шахин како партнер на Чаби можеше да смени се на натпреваров...
тоа е тоа..и покрај водството не надигруваат во секој аспект на играта!

осеќам ќе има пцуење на крајов!

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
добра измена направи сега Мурињо...да се надеваме дека ќе вроди со плод...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вакво дрво Реал не сум го видел одамна...зошто не вака ќе не убијат од нервози.:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom