Не заебавај озил си е на ниво, бензема многу не ебава...Додека играат Озил и ДиМагиа ништо не праиме.
голем песимист сум и се сложувам со тебе, не ми се гледа веќе натпреварот, го имам тоа претчуство дека испаѓаме... а секогаш кога сум го имал сме кикснале.. така да... честито уште од сега на баварците... ако одат даље, сосема заслужено... имаат јака средина .. кај нас со кедира во средина неможеме да диктираме игра.. тоа е, Шахин како партнер на Чаби можеше да смени се на натпреваров...Ќе дадеме уште еден гол 100%, само ништо ама баш ништо не ми гарантира дека нема да примиме гол.. Каков натпревар одигра одбраната и средниот ред со Барса, Меси ни еден удар не упати, сега дозволија Баерн да ја диктира играта. Ако го добиеме овој натпревар, ќе го добиеме на паузата на полувремето, мора да ги среди Мурињо.
Немам некое добро претчувство, мислам дека испаѓаме, имаат своја ноќ баварците. Дај боже да грешам.
тоа е тоа..и покрај водството не надигруваат во секој аспект на играта!голем песимист сум и се сложувам со тебе, не ми се гледа веќе натпреварот, го имам тоа претчуство дека испаѓаме... а секогаш кога сум го имал сме кикснале.. така да... честито уште од сега на баварците... ако одат даље, сосема заслужено... имаат јака средина .. кај нас со кедира во средина неможеме да диктираме игра.. тоа е, Шахин како партнер на Чаби можеше да смени се на натпреваров...