UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
:icon_lol:

--- надополнето: 25 април 2012 во 00:10 ---
И дај нека сменат филозофија Барса, ДОСАДНА игра значи ДОСАДНА
Најтапа игра, затоа ги замразив. Ако сакаат онаква игра, има циркуси низ светот, нека станат еден од нив!

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Не ми ставај зборови во уста,кај црвениот картон можеше и да се воздржи и да му даде опомена,а не да изреагира мајмунски одма судијата.
Јас лично очекував класа фудбал вечерва да се одигра,ама кога го видов црвениот картон ми се стемни.
За глумата на друг кажувај му,Барса највеќе глуми,се покажа тоа против Интер на кампот (Бускетс) се докажа и вечерва (Санчез)
Не пиеме нафта ние.
Ако брат мисли си дека Барса највеќе глуми ако. Овие 3 год Барса ви наби комплекс што се не ќе кажете. тоа е.
Болд- ме заебаваш или си гледал друга утакмица. Класа ф-бал.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Toa se vika losa odbrana na protivnickiot tim , podvig e koga so igrac pomalku napagjas so site sili da postignes gol. ;)
грешка си, глупост/лудост се вика тоа да напаѓаш со играч помалце а имаш активен резултат... ;)

F

fantomX

Гостин
Е па брат има гледачи што сакаат да гледат ф-бал и *ф-бал. ја не оспорувам успех.
Мене тој фудбал натија-дајмија со топката цело време ме успива и за мене то не е фудбал, туку маалска собиранка на ливадата сред село. И сега? Шо си ти појќе во право од мене, зошто таквиот начин на фудбал е условно кажано, подобар?

Немаш, ни пак ќе имаш некаков аргумент. Прашање на вкус е. Разликата е тоа шо ја разбирам дека има најразлични начини на практикување на играта фудбал и го прифаќам тоа. Ти ни разбираш нешто, ни одбираш, разбирање да не прам ни муабет.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Toa se vika losa odbrana na protivnickiot tim , podvig e koga so igrac pomalku napagjas so site sili da postignes gol. ;)
Напаѓаш кога треба да напаѓаш. Рамирес ги избуши брзо и после имаа резултат во нивна корист, немаше потреба да напаѓаат. Треба да им се честита зошто не е мала работа да и дадеш 2 на Барса со играч помалку, а уште повеќе, да не паднеш психички откако си останал без капитенот кој уште е и централен стопер. Пред тоа имаа и принудна измена и плус оној високиот, Пујол 2, не им играше, и пак им го свирнаа.

А навивачиве на Барса секогаш се исфрустрирани кога не им играат како што тие сакаат да им играат. ЈБГ, нека научат и тие некоја друга тактика освен кружење наоколу.

F

fantomX

Гостин
Е ова е пример на фан на Барселона: лупа глупости до немајкаде, ама барем искрено си верува на истите и не е лигуш. Оти? Оти таков е клубот.

(ништо лично, репрезентативен примерок си само)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како што им е досадно на некои да гледаат бункери, на некои исто така им е досадно да го гледаат она кружење околу шеснаесетникот. Не се јави ли на темава вечерва еден член кој кажа дека играва на Челзи стварно му е интересна?

Ствар на вкус бе, затоа секој си навива за одреден тим, да беше како што велите сите ќе бевме за еден. Не ми се верува за какви работи се убедува членов левел5

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако брат мисли си дека Барса највеќе глуми ако. Овие 3 год Барса ви наби комплекс што се не ќе кажете. тоа е.
Болд- ме заебаваш или си гледал друга утакмица. Класа ф-бал.
Ај ќе исправаме криви дрини сеа за глумата кога пола свет знае и е свесен дека играчите на Барса највеќе глумат кога се немоќни.
Мене не ми наби комплекс,Интер ми наби комплекс со тоа што докажа дека Барса не е непобедлива и дека има противигра за нив.
Покажа Интер,а докажа Челзи.
И не,не те заебавам.
Тоа за тебе ако беше класа фудбал,тогаш почни да гледаш карлинг.
Класа фудбал ти е нешто како Манчестер Јунајтед-Евертон,а не гомнари да ја силуваат топката околу шеснаесетик без идеја што со неа.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Е па брат има гледачи што сакаат да гледат ф-бал и *ф-бал. ја не оспорувам успех.
А ти фудбал го нареекуваш кружењето околу 16, 90 минути без престан ?

Мн јак фудбал .. и можам да ти кажам дека од сезонава можи да ви функционира само против Зарагоса, Мајорка, Сантандер.... големите тимој ве прочитаја, неможи повеќе така, шо беше беше, помина!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки ај да не се мешам по другиве фан клубови и расипувам атмосвера, нека ми објасни некој. Нели беше тоа офсајд за голот, или јас иам некоја дупка у озоно шо би рекол Ристо :D

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
:icon_lol:

--- надополнето: 25 април 2012 во 00:10 ---

Најтапа игра, затоа ги замразив. Ако сакаат онаква игра, има циркуси низ светот, нека станат еден од нив!
Друже ако ја и ти играме ф-бал и ти ми ја сокриеш топката, што ти си послаб незнаеш да играш ф-бал, не бе брат. ако не дадеш гол тоа е твој проблем. Барса си правеше шанси али не даде гол и у АУТ. а дека игра досадно штознам. Секој си има свое мислење за нечија игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom