Ljupco Meljata
AJFON ILI ANDROID you choose
- Член од
- 11 ноември 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 475
Можеби се наши и се кријат во Македонија да видиме
И да знаеш дека работи 24/7, не е лесно да се “склопат“ коцките.Класика, ништо ново!
МВР работела со сите напори........ ма немој да ме јебеш
И да не се овдешни, морале да добијат овде логистика.Ако биле странци сигурно не го одбрале случајно езерото, некој им кажал кај е најдобро за незабележано да заминат и доволно касно да бидат приметени жртвите.Можеби се наши и се кријат во Македонија да видиме
Okej но сепак не е исклучено да се наши бидејќи лесно може да се види на граница кои луѓе излегле од Македонија во тој период и после тоа.И да не се овдешни, морале да добијат овде логистика.Ако биле странци сигурно не го одбрале случајно езерото, некој им кажал кај е најдобро за незабележано да заминат и доволно касно да бидат приметени жртвите.
Дел се сигурно овдешни, а можно е и цела група да е од тука.Особено според моите 'слушнав' моменти, ама ај да не ја ширам со такви муабети.Мене ми е чудно едно нешто, премногу е очигледно колата да е наместена кај Блаце, можно да сакале овдешните да наведат на погрешни траги.Исто симптоматично е дека колата е пронајдена на скоро исто место со таа користена за грабежот на ПроКредит Банка.Не знам дали се тие фаци фатени, ако се, ништо страшно и нив да ги протресат малку.Okej но сепак не е исклучено да се наши бидејќи лесно може да се види на граница кои луѓе излегле од Македонија во тој период и после тоа.
Мислам дека се тука ,уверен сум во тоа
Не се фатени...Дел се сигурно овдешни, а можно е и цела група да е од тука.Особено според моите 'слушнав' моменти, ама ај да не ја ширам со такви муабети.Мене ми е чудно едно нешто, премногу е очигледно колата да е наместена кај Блаце, можно да сакале овдешните да наведат на погрешни траги.Исто симптоматично е дека колата е пронајдена на скоро исто место со таа користена за грабежот на ПроКредит Банка.Не знам дали се тие фаци фатени, ако се, ништо страшно и нив да ги протресат малку.
Тоа е само финта со колата колку да се направи фама.Дел се сигурно овдешни, а можно е и цела група да е од тука.Особено според моите 'слушнав' моменти, ама ај да не ја ширам со такви муабети.Мене ми е чудно едно нешто, премногу е очигледно колата да е наместена кај Блаце, можно да сакале овдешните да наведат на погрешни траги.Исто симптоматично е дека колата е пронајдена на скоро исто место со таа користена за грабежот на ПроКредит Банка.Не знам дали се тие фаци фатени, ако се, ништо страшно и нив да ги протресат малку.
А ако се странци сигурно не користеле легален граничен премин.
дел се фатениНе се фатени...
Наводно се.Пола/пола.Двајца се во бегство.Само и овде чудно, бизнисмен би ограбувал банка за 50.000, а 5 милиони нудел кауција...Не се фатени...
Да не се одмаздуваат поради тоа што го осудиле овој Малоку ? и намерно колата да ја оставиле на исто место со цел да пратат порака за што се убиствава преку тој знак до МВР и општо Македонија, инаку милионер а да ограбува за 50.000 евра ?По осум години затвор за обвинетите за грабежот на Прокредит
Aма интересно како ги спечалил тие милиони.Бивши косовски полицаец, член на ОВК, соработник на германската тајна служба БНД и наводно на УДБА (логично, татко му бил исто српски цајкан на Косово, па после и синот...).На судењето се зборувало дека ДНК на Флорим Малоку е подметната во возилото, шо би отворило уште две прашања:Да не се одмаздуваат поради тоа што го осудиле овој Малоку ? и намерно колата да ја оставиле на исто место со цел да пратат порака за што се убиствава преку тој знак до МВР и општо Македонија, инаку милионер а да ограбува за 50.000 евра ?