Moze malce povekje da spodelis iskustvo, ako ne ti e tesko?jas iam uste 18 dena da gledam. treba da si dovrsam, prekinav oti ladno mi bese i seuste si gi imam pridobivkite koi gi dobiv
Дај кажи како ти е ретината жити се,пошто од зјапање во сонце не ќе да е дека ти се подобрил видот освен ако не зјапаш со маска за заварувањеdodeka redovno gledav, stanav i vegetarijanec za 2 meseca
navistina, prestanav da imam potreba da jadam meso, a jas sum golem mesar. isto taka prestanav da pijam i gazirano i alkohol koj i onaka e go piev.
me terase na salati i prirodni sokovi i voda, imav poveke energija so pomalku spienje.
mi se podobri i vidot, no sosema malku.
psihicki imav mn napredok, super mi bese.
se shto nabrojav si ostana, osven toa so jadam pak meso, oti nemam gledano moze 3-4 meseca, anglija bas ne mi dava prilika da gledam
pozdrav
hahaha covek ozbilno zboram, i ne samo mene ami i na drugi so gi znam so gledaat. minimalno no sepak ima nesto. a kolku mi e iskreno ne znam da ti kazamДај кажи како ти е ретината жити се,пошто од зјапање во сонце не ќе да е дека ти се подобрил видот освен ако не зјапаш со маска за заварување
Dobro retardirani ste ili retardirani se praite?Дај кажи како ти е ретината жити се,пошто од зјапање во сонце не ќе да е дека ти се подобрил видот освен ако не зјапаш со маска за заварување
Не е баш така, просечен монитор има 50 -300 cd/m^2, наутро и навечер(изгрејсонце и зајдисонце) сонцето има илуминација од 0,4x10^7 cd/m^2 , доста значајна разлика. Не си играјте со очите.Dobro retardirani ste ili retardirani se praite?
Procitajte tocno koga I kako se gleda vo sonceto, ne e toa na pladne u 12 na najjakoto sonce gledanje.
Se gleda na izgrejsonce I zajdisonce, sto site go pravime dodeka sme na odmor I gletkata e prekrasna.
Vidot povekje kje ti se osteti od 6 saati dnevno sedenje pred monitor nego 45 min gledanje vo zajdisonce.
Не е до месото до исхраната не ти била балансирана...dodeka redovno gledav, stanav i vegetarijanec za 2 meseca
navistina, prestanav da imam potreba da jadam meso, a jas sum golem mesar. isto taka prestanav da pijam i gazirano i alkohol koj i onaka e go piev.
me terase na salati i prirodni sokovi i voda, imav poveke energija so pomalku spienje.
se shto nabrojav si ostana, osven toa so jadam pak meso, oti nemam gledano moze 3-4 meseca, anglija bas ne mi dava prilika da gledam
pozdrav
Девојче кога се работи за ретардација, се гледа дека кај тебе е малку повеќе од поблага.Dobro retardirani ste ili retardirani se praite?
Procitajte tocno koga I kako se gleda vo sonceto, ne e toa na pladne u 12 na najjakoto sonce gledanje.
Se gleda na izgrejsonce I zajdisonce, sto site go pravime dodeka sme na odmor I gletkata e prekrasna.
Vidot povekje kje ti se osteti od 6 saati dnevno sedenje pred monitor nego 45 min gledanje vo zajdisonce.
Е така кога ќе оќориш пиши овде пофали сеJas pocnav od denes, kolku da se pofalam
А ти си слушнал за „плацибо“ ефект?dodeka redovno gledav, stanav i vegetarijanec za 2 meseca
pozdrav