Чиј е ѓеврекот? :)

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Варено геврече сум јадел кај Елена, пекарата кај џамлијата. Охридското варено геврече е топ (y)
Ако мислиме на истата пекара, долго време е затворена.Ми беше во комшии едно време :)
Остај то, дај да го заштитиме па нека се чадат другиве љубоморни балканци :pos:

Кутри Гејовци на големи маки се, ај што Фиром има територијални претензии кон нив, туку сега Турција што сака да им го ‘‘украде‘‘ ѓеврекот и да го прикаже како свој :свиркам: не им е лесно.

Кутри Гејовци на големи маки се, ај што Фиром има територијални претензии кон нив, туку сега Турција што сака да им го ‘‘украде‘‘ ѓеврекот и да го прикаже како свој :свиркам: не им е лесно.
Мака си имаат Арапите им ги купуваат островите, уште узото некој да им го украде и капитулација:sneaky:

Ако мислиме на истата пекара, долго време е затворена.Ми беше во комшии едно време :)
Остај то, дај да го заштитиме па нека се чадат другиве љубоморни балканци :pos:
Да и од ко ќе го заштитиме то ес патентираме,после то ќе ги уценвиме на Гејциве со него,услов за да ви го дајме ѓевреков е вие да не признајте под нашево уставно име и молим лепо ето ти и Нато и Еу и све после:pos:

Чија е шведската маса?
На Инге :D
sweden4.jpg

слушав прееска на сител и неможев да поверувам зашто се караат хаахаахаахахха чиј бил ѓеврекот хАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Пфф шо ги гледам чудни, сега татарчињата тријат раце, двајца се караат третиот користи.

Туку има нешто што не е грчко на планетава? Мислам у кој филм се грциве не ми е јасно.
Човек да не се пошегува бре Леандра.
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:15 ---
Замисли и Грците не ги сакаат, ниту посакуваат нешто што бугар допрел. Која беда еј :pos:
И поубаво :icon_lol:
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:16 ---
Чија е шведската маса?
А шведската троjка?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom