Swag Style

• Креатор на темата Креатор на темата SwaggerD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 април 2012
Мислења
13
Поени од реакции
4
Добар ден. Нов сум на форумов, ме занимаше нешто, па се надевам дека тука ќе го најдам одговорот. Дали има форумџии што имаат таков стил? Skinny jeans, fitted hats, snapbacks, fresh shirts, , converse, skater shoes? Ова е mix од повеќе стилови, така се облекуваат рокери,хипхопери и скејтери. И, припаднички на понежниот пол, дали го прифаќате овој urban gentleman, college стил? Еве и како изгледа тоа.

tumblr_lvr73i7QiB1qeoml2o1_500.jpg

tumblr_ltsa9arYA81qgggtmo1_500.jpg

tumblr_lt58reic1X1qjp2oto1_500.png

Attachments

• tumblr_ltsa9arYA81qgggtmo1_500.jpg
    tumblr_ltsa9arYA81qgggtmo1_500.jpg
    509,1 KB · Прегледи: 6
Секој си има различен стил на облекување и не ми смета тоа.

swag-if-for-boys-class-is-for-men.jpg

Каков swag бе овие? Знаеш ли што е swag? Мислам не ми смета како се облекуваат ама неможеш стилот на облека swag да го наречеш :)

Каков swag бе овие? Знаеш ли што е swag? Мислам не ми смета како се облекуваат ама неможеш стилот на облека swag да го наречеш :)

Реков дека е микс од повеќе стилови, го нареков како urban style, нормално дека терминот swag не означува само стил. Its more like a culture, style,music,attitude.

Со swag се раѓаш, доколку не си роден со swagot во себе, никад нема да го имаш. Притоа, нема никакво влијание тоа како се облекуваш, под swag се подразбира нешто сосема друго, тоа е карма, не знам како да ти опишам појасно и поубаво.

Што се однесува до стилов, ептен ми е глуп, па на ништо не личат, триста тракатанци на себе. Јас лично преферирам кежуал, и не знам дали некад би го сменил, засега одлична комбинација за мене.

Со swag се раѓаш, доколку не си роден со swagot во себе, никад нема да го имаш. Притоа, нема никакво влијание тоа како се облекуваш, под swag се подразбира нешто сосема друго, тоа е карма, не знам како да ти опишам појасно и поубаво.

Што се однесува до стилов, ептен ми е глуп, па на ништо не личат, триста тракатанци на себе. Јас лично преферирам кежуал, и не знам дали некад би го сменил, засега одлична комбинација за мене.
Не бе другар, карма е нешто друго. Ме изнасмеа :)

Swag е the way one carries/presents their self.

Skinny jeans, fitted hats, snapbacks, fresh shirts, , converse, skater shoes? Ова е mix од повеќе стилови, така се облекуваат рокери,хипхопери и скејтери. И, припаднички на понежниот пол, дали го прифаќате овој urban gentleman, college стил?

Ооо, you put англиски words многу, зашто you can't кажеш nice на македонски?

И не, глупо педерско америчко срање ми е ова ваквово облакање.

Не бе другар, карма е нешто друго. Ме изнасмеа :)

Swag е the way one carries/presents their self.
Остај ти тоа Urban dictionary, остај дефиниции.
Swag e шмек, и во права смисла, тоа не е начин на носење, него тоа е некој вид на карма, аура, појма немам што, како сакаш речи го, што те прави привлечен кај девојки, кое после го развиваш. :$

Остај ти тоа Urban dictionary, остај дефиниции.
Swag e шмек, и во права смисла, тоа не е начин на носење, него тоа е некој вид на карма, аура, појма немам што, како сакаш речи го, што те прави привлечен кај девојки, кое после го развиваш. :$

Шарм веројатно мислиш. И не, побогу, не е карма. Карма е скроз трета работа не треси :D
Друго, не те прави привлечен само кај девојки. Помага во сите можни сфери на животот.

Шарм веројатно мислиш. И не, побогу, не е карма. Карма е скроз трета работа не треси :D
Друго, не те прави привлечен само кај девојки. Помага во сите можни сфери на животот.
Добро де Г-дин. Сезнајко, само ти дадов проста дефиниција што јас подразбирам под сваг. Реков кажи си го како сакаш.

Добро де Г-дин. Сезнајко, само ти дадов проста дефиниција што јас подразбирам под сваг. Реков кажи си го како сакаш.
Не се нервирај бе, се заебаваме, имам за учење затоа.
Иначе како така ги дефинираш работите. Ти можеш да речеш дека нема гравитација или дека функционира поинаку, ама ако се фрлиш од 10 спрат ти секако маме ќе си ебеш. Едно е субјективно доживување, друго се факти. Неможе за се`, секој да си дава своја дефиниција.

Кога ќе видиш овие носат се убави ,маици ,кошули ,поло-маици ,но ептен лошо искомбинирани....а да срање стил за мене е ,вториот пост кажува се!

Ооо, you put англиски words многу, зашто you can't кажеш nice на македонски?

И не, глупо педерско америчко срање ми е ова ваквово облакање.

Huh, колку си funny, you got me, brah.

It has to be swagger on point. - две три реченици на енглески:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom