Фан Клуб: Интер

Denes nasite drva go slavea Earth Day :rolleyes:
--- надополнето: 22 април 2012 во 16:57 ---
Ova kolo bese celoto namesteno :unsure:

Udinese nereseno, Lazio nereseno, Inter nereseno o_O

Sky: "Agreement found between Prandelli & Inter for a three-year contract. The Italian coach would receive a nice raise to whatever that he is making right now. Stramaccioni will return to Inter Primavera."

Прандели е одличен тренер, не би имал ништо против доколку дојде во тимов но и доколку му се дозволи да учествува активно во новиот проект без притоа да глуми марионетка и само да клима со главата. Само не верувам дека летово ќе постапат нешто налик ко со Гасперини, или Бенитиез, ќе се донесат квалитетни засилувања аналогни на она што е потребно за битката за скудетото, и Дестро најверојатно ќе го враќаат што би било добар потег.

Се надевам дека нашиве манекени ја гледаат утакмицава помеѓу Јуве и Рома, има што да научат

:нинџ:
563447_335043976542678_100001112353685_891751_1756437747_n.jpg

Се надевам дека нашиве манекени ја гледаат утакмицава помеѓу Јуве и Рома, има што да научат
Мене посебно емотивен ми беше делот по натпревар кога се држеа за раце... во пинк дресови. :place:

Добро што ми се погоди денес работен ден,и на ја гледав т,е слушав на радио се до пеналот се изнервирав и искључив.Само знам дека Зарате,Форлан,Алварез биле најголемите карикатури денеска???

Slednoto kolo igrame so Udinese , a potoa sleduva interesno kolo :​
Inter-Cezena​
Udinese-Lazio​
Roma -Napoli​
MORA , ZNACI MORA da se skoncentrirame i da uspeeme !!​

Викаш да е до концентрацијата? :)
Se nadevam:icon_lol:
Inaku sega spremam scenario na rezultati od sonistata ke go postiram:rolleyes:
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:28 ---

Lazio.......55----- 63..Novara(3) ,Udinese (1),Siena (3),Atalanta(1),Inter(0)​
Udinese..52.......60..Inter(0),Lazio(1),Cesena(3),Genoa(3),Catania(1)​
Napoli.....51.......62..Lecce(3),Roma(1),Palermo(3),Bologna(1),Siena(3)​
Roma......50.......63..Fiorentina(3),Napoli(1),Palermo(3),Catania(3),Cesena(3)​
Inter........49.......64..Udinese(3),Cesena(3),Parma(3),Milan(3),Lazio(3)​
Da napomenam , vo sonistata:love:

До пред некое време викавме дека ќе им пуштаме на комшиките ако им затреба... изгледа тие ќе ни пуштаат нам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom