♛ Монте Карло 2012 (Rolex Masters) ♛

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Одлична игра на Рафа и за жал многу слаб Новак во финалево.Бев сигурен за трет сет дека ке се игра ама....Се надевам проблемите за Новак ке завршат оваа недела и ке се врати уште на следниот турнир со старата игра.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ова не е Ноле што навикнавме да го гледаме, а згора на тоа и Рафа се погоди во одлична форма да игра. Очигледно мислите не му беа на терен. Честитки до фановите на Надал.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
Brutal Dominance.:cuc:
Честитки за Надал, и за фановите негови, кои ги нема некако на оваа тема.:D
Новак изигра мноогу катастрофален меч, мислев дека може да му парира на Надал, барем оваа година на овој турнир, ама ништо од тоа, премногу грешки на бекхенд и ете го резултатот од тоа, башка ја утепа основната линија Надал.. што и малце фрустрира.

Следен е Мадрид, а пред тоа Надал игра во Барселона(ако евентуално не го откажи учеството..), а Новак на 30ти Април започнува со натпреварите на Србија Опен (250)

С

сашенко

Гостин
Од Барселона нема да има пренос никаде мислам.СпортКлуб рекоа само завршницата ке ја дадат а ке има и претходно добри мечеви.Али Мадрид ке биде срање, сигурен сум.Плава подлога, која глупост :tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Честитки до Надал, ептен слабо од Џоковиќ.

Што се секирате, за месец дена почнува Ролан Гарос(или ја нешто трипам) :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
Од Барселона нема да има пренос никаде мислам.СпортКлуб рекоа само завршницата ке ја дадат а ке има и претходно добри мечеви.Али Мадрид ке биде срање, сигурен сум.Плава подлога, која глупост :tapp:
Па од 1/8 финалето ќе почнат со преноси на Спорт Клуб, и не треба преноси од прво/второ коло, што ќе гледаш некои треторазредни тенисери како Мареј.:D
Незнам оти ќе ви смета плава подлога, мене баш ми прај ќеф.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Што се секирате, за месец дена почнува Ролан Гарос(или ја нешто трипам) :)
Крајот на мај обично почнува Ролан Гарос, во право си. Нецел месец до почетокот.
Нема пренос никаде, од четврток се снимаат мечевите, скоро на секоја 500ка тоа е така.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Криво ми е што не глеав на СпортКлуб... :sneaky:

Али Телма растураат... мултипренос... на последниот гем пола екран тенис, пола фудбал... :pos:

С

сашенко

Гостин
Али Телма растураат... мултипренос... на последниот гем пола екран тенис, пола фудбал... :pos:
Идиоти, барем последниот гејм да го дадеа.Вака ни од тенисот ни од фудбалот не можеше да се види ништо

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
Па што е крива Телма, кој очекуваше дека Болоња ќе има предност.:D
А реално, финалето во секој поглед треба да има предност пред некој дуел во Серија А. Убаво направија и со прекинот на мечот на Интер..
Ма да ја глеав на СК, бидејќи по мртви коментатори од Македонските немам видено. Башка Новак што изигра катастрофално.
Ама ги направи најубавите поени на финалето.:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа па дааааааааааааааааааа!:cuc: Конечно!:cuc::cuc::cuc:
ВАМОС!:vozbud:
Без пораз во Монте Карло од 2005!
Си владее максимално!
Уф колку му требаше ова на Надал, пред се од психолошка гледна точка и за зголемување на самодовербата. (y) Сепак Ролан Гарос се ближи. :vozbud:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Криво ми е што не глеав на СпортКлуб... :sneaky:

Се колнам никогаш веќе нема да ми текне да гледам финале во тенис на Телма. АМАТЕРИ!:mad:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Еве ја и церемонијата :)

Рафа : " Твоето ниво на тенис е секогаш неверојатно, но после 7 пати, ти благодарам за овај пат. :D "

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom