Немој да крадиш 72.1% екшли72 % сме за ! што треба уште !?
ваљда му е страв стварно да не организираме бунтовен протестНе ми е јасно со што го навредив модераторот за да ми избрише мислење?
Мислењето за Исус што ренда печурки е поврзано со темава како?Не ми е јасно со што го навредив модераторот за да ми избрише мислење?
Мака ми е што луѓево не разбираат прости работи и споредби.Мислењето за Исус што ренда печурки е поврзано со темава како?
Повеќе личеше како за во Чек дис аут отколку за во Здравје.
Модераторот не пуши мара во моментов од технички причини, но нема ништо против во принцип.
Ова незнам колку е точно. Дедо ми е 40 години зависник од цигари, секој ден пуши по најмалку две кутии, па уште е жив. И не покажува никакви знаци за умирање.А плус животниот век на еден зависник се движи од 5 (ако води доста бурен живот и константно фиксање) до 10 или преку сила 15 години, па така пробај ти милка да јадеш секој ден 10 години па ќе видиш што може да ти се случи, можеби ќе бидеш првиот што ќе го објават во медиумите.
Таа е нелегална само ради пари. Марихуаната е позната како лек за главоболки, и уште многу работи (читни си има ептен многу информации на интернет) и ако се легализира секој ќе може да си насади и ќе немора да купува апчиња, така да тоа е многу голема загуба за фармацевските компании.Се ми се чини дека ова со легализацијава е ради пари. Мислам факт е дека се шо е нелегално е поскапо. Со легализацијата се губи шмекот, а и паѓа цената. Јас сум за. Мислам не глеам некоја разлика меѓу Мара и ракија да речеме на пример. Уствари има, второво те опива со традицијата (а сега тренд е да си патриот), а Мара е капиталистичка ствар, не е од Античките Македонци ( од Словените па ич) , така да тешко, многу тешко.
Тоа и ми е муабетот. За пусти пари проклетиТаа е нелегална само ради пари. Марихуаната е позната како лек за главоболки, и уште многу работи (читни си има ептен многу информации на интернет) и ако се легализира секој ќе може да си насади и ќе немора да купува апчиња, така да тоа е многу голема загуба за фармацевските компании.
Капитализам.