Помош, софтверски проблеми и совети

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
здраво имам проблем.Имам стар компјутер некаде од првите п4 има матична плоча ms-6385 ver.1 од стоење некако од шуткање тамо вамо излегле два кабела и незнам каде стојат.значи од едниот крај се прикачени над графичката карта и каде се уклучуват дзековите се во под ред(црна,жолта,зелена)боја.стојат над графичката лево до жолтиот приклучок за принтер највероватно.
Не ти требаат, слободно откачи ги и од другиот крај, тоа се за стари уреди за аналогно приклучување на CD/DVD уреди или ако сакаш уклучи ги на CD/DVD имаш исти такви.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
kako da ja izbrisam java ako moze nekako od control panel nemoze nesto?

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
kako da ja izbrisam java ako moze nekako od control panel nemoze nesto?
Хмм, во Start>Аll Programs... нема некаде uninstall?

Или па спушти инсталација за јава, и стисни да се инсталира, па би требало да даде опција unstall.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
522
Поени од реакции
235
Ако може помош...инсталирав Windows 7 Ultimate 64 bit и ми побара код за активирање пробав со 20 кодови и никој не ми го прифати вели дека се блокирани од Microsoft. Ако може некој да ми даде код или страница за кодови бидејќи ги испробав сите на serials.ws

благодарам однапред

Член од
18 ноември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Хмм, во Start>Аll Programs... нема некаде uninstall?

Или па спушти инсталација за јава, и стисни да се инсталира, па би требало да даде опција unstall.

da ja simnuvam ama neke da se instalira za toa sakam da ja izbrisam i povtorno da ja instaliram ama nejke?

M

Mr.InF3ction

Гостин
Симни некоја програма како revo uninstaller и пробај...ако не избриши рачно преку safe mode :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има ли некоја програма што дава history на оперативниот систем? Како што имаат браусерите, така ова да ти дава историја на последно стартувани апликации дента, отворени фолдери итн. :) Tnx.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Има ли некоја програма што дава history на оперативниот систем? Како што имаат браусерите, така ова да ти дава историја на последно стартувани апликации дента, отворени фолдери итн. :) Tnx.
Незнам дали има баш таква програма каква што бараш ама знам дека мојш то да го следиш со Рефог кејлогер ама мислам дека само триал можи да се спушти.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Beyond Keylogger.има постари верзии на нет, симни ги.

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
без форматирање .мозе со некоја програма доколку некој има користено.имам гледано неколку на youtube но ко ке ги најдам не се бесплатни ,кој знае нека (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom