Z
ziko bt
Гостин
Znaci ne e bezbedno za Bitolcanec ako na svoja raka dojdi nedela vo Gorce?Следна со Пелистер во Ѓорче ... е тука ќе биде што ќе биде !!
Znaci ne e bezbedno za Bitolcanec ako na svoja raka dojdi nedela vo Gorce?Следна со Пелистер во Ѓорче ... е тука ќе биде што ќе биде !!
Зошто да не е безбедно ?!Znaci ne e bezbedno za Bitolcanec ako na svoja raka dojdi nedela vo Gorce?
Jas pa sakav pritisok da pram ko so Lokomotiva vo Karpos majtap nastrana stadionot pretpostavuvam e vo blizina na posledna 5ka ili greska sum?Зошто да не е безбедно ?!
Ако се галами многу тогаш може да има нешто ... вака ако дојдеш и си седиш и си гледаш утакмица кој ќе те чепне ?!
Него ќе има голем притисок за да ја победиме утакмицава ... на тоа мислев
Не е баш до последна 5-ка, има уште неколку станици до последна... (минимум 3-4 мислам ).Jas pa sakav pritisok da pram ko so Lokomotiva vo Karpos majtap nastrana stadionot pretpostavuvam e vo blizina na posledna 5ka ili greska sum?
Nego vo Bitola nekoj ko ke galami ne go cepkame,nikoj neki problemi so dzandarite
Shit ke se ispozaginamНе е баш до последна 5-ка, има уште неколку станици до последна... (минимум 3-4 мислам ).
Немој такви споредби ... !! Тешко дека ќе го оставите така некој да прави во Битола ...Jas pa sakav pritisok da pram ko so Lokomotiva vo Karpos majtap nastrana stadionot pretpostavuvam e vo blizina na posledna 5ka ili greska sum?
Nego vo Bitola nekoj ko ke galami ne go cepkame,nikoj neki problemi so dzandarite
Fala brat za ilustrativniot prikaz,ako se kandisam da odam nedela cisto radi ater tvoj nema da pram problemi na stadionНемој такви споредби ... !! Тешко дека ќе го оставите така некој да прави во Битола ...
Грешка си ... ако се нафаќаш да доаѓаш после СП Планет идеш право после Тинексот на главната имаш раскрсница одма тука идеш лево, ја поминуваш новата сала и идеш до крај на улицата излагаш право на Стадион од лева страна ќе ти дојде !! Еве ти
Прегледај го приврзокот 42345
Утакмицава била комедии !!Море имате среќа што утакмицата ја даваа на нет и има видео докази па судијата мораше да суди како што треба и нешто повеќе беше за вас инаку кај рекетарите тешко до победа и плус првото губевте 1-0 и имавте среќа што не било 2-0 во првото полувреме
Стартовите и на двата тима се за диретно да ги ставиш во затвор
Недела е да се биде или не оваа сезона ако победиме ќе останат уште 5 кола до крај и ќе заврши приказната а ако загубиме или нерешено ќе се јадиме до крај до последно коло
Малку не чини видеото кај мене ама кој сака нека го гледа или поточно кажано на тој што треба нека го гледаУтакмицава била комедии !!
Стартовиве се за у затвор одма и на нашиве и на нивниве !!
Ако победите кај нас пласирани сте во 1 Лига тоа дефинитивно ... ако победиме ние ви се доближуваме на 1 бод ... ќе видиме ... ќе биде многу интересна утакмица !! Секогаш Македонија и Пелистер играле јаки утакмици...и на двата клуба не им личи на ова ниво во 2 Лига да играат ама здравје боже догодина да се гледаме во 1 Лига !!
И јас имав информации дека можо е нашиве да ја купат ама најверојатно ова рекетариве се ценкале и како што слушнав нашиве ги отерале у пм тоа рекетарите и им рекле дома ќе ве тепаме да ви е*ам сељаците !!Малку не чини видеото кај мене ама кој сака нека го гледа или поточно кажано на тој што треба нека го гледа
Прво кога го слушнав резулататот мислев дека ви ја шитнале скопеј 1-0 па 1-2 ама кога го видов видеото гледам дека сте тепале на среќа(шансите на скопје) и со мала помош на судијата пред се мислам на пеналот кој беше чист
Инаку да тепаме пак нема да биди 100% сигурно дека сме 1 лига оти имаме заебан распоред и освен со лоте другите домашни утакмици со миравци и дрита ги играме во Вторник и за 3 недели ќе се одиграат 5 кола и плус во гости играме кај солидните еуромилк кој се уште имаат шанса за бараж со нерешениот вчера во Кавадрци
Сепак евентуална победа малку од малку ќе не растерети но многу работи ќе влијаат кој состав ќе игра против вас која формаија а најважно ќе биди судењето од кое најмногу очекувам да ни оди во полза
Дај боже да бидиме 1 лига вгодина и вие и ние не за друго барем уште едне клуб со навивачи ќе има прва лига