Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.
А така...време беше и то да се деси, само ми е криво шо стално ја играм и влегува ГГ3+ а денеска ја играв Т12+ ај си реков “вонземјаниве“ нема две по ред да губат ама и то чудо се деси. Ајде и вторник трето за среќа :D

images

Рекоа они, после Класико 1 бод ке е разлика. :) I agree.

Момци после 5 години а ?? :) Честитки (y)

А така...време беше и то да се деси, само ми е криво шо стално ја играм и влегува ГГ3+ а денеска ја играв Т12+ ај си реков “вонземјаниве“ нема две по ред да губат ама и то чудо се деси. Ајде и вторник трето за среќа :D

images

Т2 2+ (3.50 коефициентче) цицка

Поздрав до сите фанови на Барселона.
Најголем ќејф ми прави што ви ја земавме титулата сред Камп Ноу. :pos:

И секако најголеми честитки до кралевите.
Те сакам срцка си :love: сеа помалце ме боли поразов

toa kolku im e glupa koreografijata na farsa dovolno gori faktot deka stadionot za vreme na koreografijata mi lichi kako onakvo, hartieno za pomfrit na vremeto. za 20 den, za 40 den, ponfrit ili krofni shto ti davaat... :D

jak e murinjo, da go imashe on timot na barsa site natprevari ke mu bea pobedi so nad 4 gola razlika.

toa kolku im e glupa koreografijata na farsa dovolno gori faktot deka stadionot za vreme na koreografijata mi lichi kako onakvo, hartieno za pomfrit na vremeto. za 20 den, za 40 den, ponfrit ili krofni shto ti davaat... :D

jak e murinjo, da go imashe on timot na barsa site natprevari ke mu bea pobedi so nad 4 gola razlika.
Мислиш дека Мурињо би се нафатил да води тим пун со плачипички?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom