Што кога не сака да пуши?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
A dobro, na nekoja mozebi pomislata oralno da zadovoluva i e odvratna...I sto sega, na sila?
Се е навика...еден ден ќе ти биде благодарна. И јас прв пат ко пробав ракија ми се гадеше па после ми годеше (гледаш разликата е само во една буква: гАди/гОди, па на крајот излегува АООООО колку било добро :) )

I

Iblis

Гостин
Се е навика...еден ден ќе ти биде благодарна. И јас прв пат ко пробав ракија ми се гадеше па после ми годеше (гледаш разликата е само во една буква: гАди/гОди, па на крајот излегува АООООО колку било добро :) )
Магус е во право за ова. Како ќе знаеш ако не пробаш, повеќе пати...

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58

Poentata mi bese, deka nikoj nema pravo da ja tera devojkata/zenata na nesto sto taa ne saka. Ostavi samata da resi dali ke bide blagodarna...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Poentata mi bese, deka nikoj nema pravo da ja tera devojkata/zenata na nesto sto taa ne saka. Ostavi samata da resi dali ke bide blagodarna...
Па сега нема тоа насилно да биди, онака благ упорен притисок...не че чекаме до старост, интересното е во младоста додека сеуште можеме да се виткаме ко змии :) Мене статусот решен ми е долго време...сега се експериментира со детали итн...

П.С. Чудно ми е мајката како ние сите маживе сакаме да лижиме, шмукаме, да ни свршувате во уста (ова додуше индивидуално е повеќе) а вие често од старт не сакате ни малкуцка така еден сантим ко за почеток да пробате се прашувам!? :)

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Mnogu plasticno objasnuvas...Ako go vrtis razgovorot na sala, ok, ama ako e ova tvoj stav...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Не, кога станува збор за љубов и секс секогаш сум смртно сериозен. Така јас искрено објаснувам не вртам одоколу но секако без некого лично и намерно да навредам или повредам...уживај :)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Jas neznam sto covek treba da bides za da kazes''aj barem ispusi mi go''..tie sto znaat kako so zenite oni ne treba da zboruvaat,sve si doaga po priroden pat.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ако не сака да пуши не сака,неможеш многу даа промениш околу тоа. Затоа подобро да си најдеш некоја што сака да пуши :)
Ваква некоја самата што си бара

Нема потреба од јавна гилотиња.

[/quote]

Член од
8 април 2012
Мислења
116
Поени од реакции
95
Hahaha, alal da i e, toa ti se vika kvalitetna zenska, a ne domakinka da izigrava, na domakinka, kupi i kujna i neka sedi tamu a za vspalna druga.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ако го познаваш тајмингот на деталите во предиграта и играта... пушењето е само прашање на време. Доволно жешка атмосефра руши секакви лимити.. Дискутирам за пар(двојка).

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
p
Ако му го пушиш се чувстуваш курвински или срам ти е?

Ne e poentata dali jas go pravam toa i kako konkretno jas se cuvstvuvam koga go pravam toa... Poentata e deka mazot od zenata go ocekuva toa odnapred, kako da se podrazbira deka mu sleduva edno dobro "pusenje".

Kajgana Shop

На врв Bottom