Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

колку ти троши другар? и што пари ја зема ако не е тајнаЈа имам брава 97 година 1.9 тд со тој мотор од 100 коња,фул опрема е кај мене,освен кожа и аларм што нема.Имаш и послаб дизел мотор со 75 коња,бензинците се од 1.2,1.4.1.6.1.8.Ја имам 3 и пол месеци колава и сум презадоволен,освен шо некои ситници што треба да ги средам.Според мене зимај фиат,само очите отворај си ги.
?колку ти троши другар? и што пари ја зема ако не е тајна?
Ќе ти кажам оригинал.Ја земав 1600 евра.Е сеа,ја земав без акумулатор,слаби гуми,не сум сигурен ама мислам ќе треба и амортизери да мењавам,ама батето од кај што ја купив си ги кажа грешките искрено и поштено.Затоа е и поефтина.Пловакот не ми работи,така да незнам колку троши,и левата магленка не свети,вајда е сијаличето.Се на се треба да фрлам по неа некаде околу 400 евра максимум,така да до кај 2000 евра ќе ме фати.Моторот сега за сега е коска,проверувам улје секојпат кога ја возам и таман е.И плус регистрирана е до крајот на ноември.Од опрема има се.
ама ипак барем гледаш кога ставаш гориво колку и колку можеш извозиш ама ја сум заинтересиран за оваа кола ама најмногу ме интересира колку троши онака. бидејќи колку што знам фиат доста троши.значи некаде околу 7-8 литра треба да троши на 100Ја обично вака правам ставам нафта за 500 денари,и кога ќе поминам некаде 65-70 километри низ град пак ставам.Значи градско возење.Сум слушнал дека не чинело без нафта да се остава,демек воздух можела да прими.И затоа пазам додека не го направам мерачот,после лесно е.
ако е толку би требало да е ок бидејќи оваа кола дефинитивно ми се свиѓа
планирам да купам кола ама незнам што кола да земам дали фиат браво/брава или honda civic опел астра инаку фаворит мие браво бидејќи цената е помала од овие сите коли
инаку опелот троши некаде 6 литра градска а за хондата неам појма 
значи некаде околу 7-8 литра треба да троши на 100ако е толку би требало да е ок бидејќи оваа кола дефинитивно ми се свиѓа
планирам да купам кола ама незнам што кола да земам дали фиат браво/брава или honda civic опел астра инаку фаворит мие браво бидејќи цената е помала од овие сите коли
инаку опелот троши некаде 6 литра градска а за хондата неам појма
![]()
И то како знам дека има него најмногу би ја зел бравата бидејќи поефтина е како и да е од овие коливе е сега уште да најдам колку скоро троши бидејќи ако е 9-10 не би ја зел.Сепак да бирам,бравата би ја земал пак.Мое мислење е фиат.Твој избор е натаму.И другите коли што ги наброја ти се супер,хондата ќе ти троши повеќе,цивикот мислам дека се само бензинци,може грешам.Се надевам ти помогнав.Со среќа,и очите отвори си ги.Преваранти има на секој чекор.Знаеш и ти.
инаку фала премногу за мислењето.аххахахаххахаахахахахахахахха презадоволен си ?? WTF!!!Ќе ти кажам оригинал.Ја земав 1600 евра.Е сеа,ја земав без акумулатор,слаби гуми,не сум сигурен ама мислам ќе треба и амортизери да мењавам,ама батето од кај што ја купив си ги кажа грешките искрено и поштено.Затоа е и поефтина.Пловакот не ми работи,така да незнам колку троши,и левата магленка не свети,вајда е сијаличето.Се на се треба да фрлам по неа некаде околу 400 евра максимум,така да до кај 2000 евра ќе ме фати.Моторот сега за сега е коска,проверувам улје секојпат кога ја возам и таман е.И плус регистрирана е до крајот на ноември.Од опрема има се.
И то како знам дека има него најмногу би ја зел бравата бидејќи поефтина е како и да е од овие коливе е сега уште да најдам колку скоро троши бидејќи ако е 9-10 не би ја зел.инаку фала премногу за мислењето.
па да има улога како и да еНишто,повели и другпат,што можам ке ти помогнам.Не е толку потрошњата,од 8 не е повеќе биди сигурен.Глава оставам дека од 8 не троши повеќе низ град,отворено 6.5.И плус имај предвид дека јак мотор е 1900 кубика,100 коња,конкретно кај мене,и плус старечка е малце 1997 година,и тоа можеби има улога околу потрошувачката.
инаку фала.