колку ти троши другар? и што пари ја зема ако не е тајна ?Ја имам брава 97 година 1.9 тд со тој мотор од 100 коња,фул опрема е кај мене,освен кожа и аларм што нема.Имаш и послаб дизел мотор со 75 коња,бензинците се од 1.2,1.4.1.6.1.8.Ја имам 3 и пол месеци колава и сум презадоволен,освен шо некои ситници што треба да ги средам.Според мене зимај фиат,само очите отворај си ги.
Ќе ти кажам оригинал.Ја земав 1600 евра.Е сеа,ја земав без акумулатор,слаби гуми,не сум сигурен ама мислам ќе треба и амортизери да мењавам,ама батето од кај што ја купив си ги кажа грешките искрено и поштено.Затоа е и поефтина.Пловакот не ми работи,така да незнам колку троши,и левата магленка не свети,вајда е сијаличето.Се на се треба да фрлам по неа некаде околу 400 евра максимум,така да до кај 2000 евра ќе ме фати.Моторот сега за сега е коска,проверувам улје секојпат кога ја возам и таман е.И плус регистрирана е до крајот на ноември.Од опрема има се.колку ти троши другар? и што пари ја зема ако не е тајна ?
Хм... па не си на многу ама ипак барем гледаш кога ставаш гориво колку и колку можеш извозиш ама ја сум заинтересиран за оваа кола ама најмногу ме интересира колку троши онака. бидејќи колку што знам фиат доста троши.Ќе ти кажам оригинал.Ја земав 1600 евра.Е сеа,ја земав без акумулатор,слаби гуми,не сум сигурен ама мислам ќе треба и амортизери да мењавам,ама батето од кај што ја купив си ги кажа грешките искрено и поштено.Затоа е и поефтина.Пловакот не ми работи,така да незнам колку троши,и левата магленка не свети,вајда е сијаличето.Се на се треба да фрлам по неа некаде околу 400 евра максимум,така да до кај 2000 евра ќе ме фати.Моторот сега за сега е коска,проверувам улје секојпат кога ја возам и таман е.И плус регистрирана е до крајот на ноември.Од опрема има се.
значи некаде околу 7-8 литра треба да троши на 100 ако е толку би требало да е ок бидејќи оваа кола дефинитивно ми се свиѓа планирам да купам кола ама незнам што кола да земам дали фиат браво/брава или honda civic опел астра инаку фаворит мие браво бидејќи цената е помала од овие сите коли инаку опелот троши некаде 6 литра градска а за хондата неам појмаЈа обично вака правам ставам нафта за 500 денари,и кога ќе поминам некаде 65-70 километри низ град пак ставам.Значи градско возење.Сум слушнал дека не чинело без нафта да се остава,демек воздух можела да прими.И затоа пазам додека не го направам мерачот,после лесно е.
Сепак да бирам,бравата би ја земал пак.Мое мислење е фиат.Твој избор е натаму.И другите коли што ги наброја ти се супер,хондата ќе ти троши повеќе,цивикот мислам дека се само бензинци,може грешам.Се надевам ти помогнав.Со среќа,и очите отвори си ги.Преваранти има на секој чекор.Знаеш и ти.значи некаде околу 7-8 литра треба да троши на 100 ако е толку би требало да е ок бидејќи оваа кола дефинитивно ми се свиѓа планирам да купам кола ама незнам што кола да земам дали фиат браво/брава или honda civic опел астра инаку фаворит мие браво бидејќи цената е помала од овие сите коли инаку опелот троши некаде 6 литра градска а за хондата неам појма
И то како знам дека има него најмногу би ја зел бравата бидејќи поефтина е како и да е од овие коливе е сега уште да најдам колку скоро троши бидејќи ако е 9-10 не би ја зел. инаку фала премногу за мислењето.Сепак да бирам,бравата би ја земал пак.Мое мислење е фиат.Твој избор е натаму.И другите коли што ги наброја ти се супер,хондата ќе ти троши повеќе,цивикот мислам дека се само бензинци,може грешам.Се надевам ти помогнав.Со среќа,и очите отвори си ги.Преваранти има на секој чекор.Знаеш и ти.
аххахахаххахаахахахахахахахха презадоволен си ?? WTF!!!Ќе ти кажам оригинал.Ја земав 1600 евра.Е сеа,ја земав без акумулатор,слаби гуми,не сум сигурен ама мислам ќе треба и амортизери да мењавам,ама батето од кај што ја купив си ги кажа грешките искрено и поштено.Затоа е и поефтина.Пловакот не ми работи,така да незнам колку троши,и левата магленка не свети,вајда е сијаличето.Се на се треба да фрлам по неа некаде околу 400 евра максимум,така да до кај 2000 евра ќе ме фати.Моторот сега за сега е коска,проверувам улје секојпат кога ја возам и таман е.И плус регистрирана е до крајот на ноември.Од опрема има се.
Ништо,повели и другпат,што можам ке ти помогнам.Не е толку потрошњата,од 8 не е повеќе биди сигурен.Глава оставам дека од 8 не троши повеќе низ град,отворено 6.5.И плус имај предвид дека јак мотор е 1900 кубика,100 коња,конкретно кај мене,и плус старечка е малце 1997 година,и тоа можеби има улога околу потрошувачката.И то како знам дека има него најмногу би ја зел бравата бидејќи поефтина е како и да е од овие коливе е сега уште да најдам колку скоро троши бидејќи ако е 9-10 не би ја зел. инаку фала премногу за мислењето.
па да има улога како и да е инаку фала.Ништо,повели и другпат,што можам ке ти помогнам.Не е толку потрошњата,од 8 не е повеќе биди сигурен.Глава оставам дека од 8 не троши повеќе низ град,отворено 6.5.И плус имај предвид дека јак мотор е 1900 кубика,100 коња,конкретно кај мене,и плус старечка е малце 1997 година,и тоа можеби има улога околу потрошувачката.