Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Во НБА се фрлаат играчи у публика да извадат топка од аут, овде играч не смее да припари до линија поради шака неизживеани говеда.
Ја споредуваш нашата лига со НБА. Добар си, ако не ти се допаѓа нашава гледај НБА само.
--- надополнето: 19 април 2012 во 18:28 ---
види ги што зборат еј, Фрај си го добил тоа што го заслужил, он демек влегол кај навивачите. пошто тие говедата што се навалени сите над терен мирни си седеа душичките. А овој од КФМ моронов, топката била за МЗТ. Па тоа значи дека топката е на навивачите??? ах да видам некој од тие монголоидите со црвени вратови на трибина што замавнуваа да се проба еден на еден со црнецот, не вака сила да продаваат од толпа. Кај не може да се игра на таа страна од што плукаат цела утакмица како последни простаци (како не дехидрираат не ми е јасно), туку почнаа и да тепаат играчи! И уште оправдано било. абе кажете ми каде во свет поминува вака напад врз играч?

само ограда треба да им се стави на тоа изродите аеродромски таму, пошто со години наназад очигледно е дека се премногу ретардирани за спортско навивање.
А тебе да те видам бе у живо еднаш мангуш еден што се курчиш по форуми да се истакнеш и да се побуниш или да му кажеш у фаца на некој од овие што ги прозва погоре тоа што го мислиш или си јак само на тастатура?

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Ја споредуваш нашата лига со НБА. Добар си, ако не ти се допаѓа нашава гледај НБА само.
Ако си малку писмен, ќе приметиш дека не споредувам квалитет на лигите, туку културата на навивачите која кај нас е нула.

А тебе да те видам бе у живо еднаш мангуш еден што се курчиш по форуми да се истакнеш и да се побуниш или да му кажеш у фаца на некој од овие што ги прозва погоре тоа што го мислиш или си јак само на тастатура?
Одма би му кажал на секој од тие суруши поединечно, ама они се јаки кога се у група на трибини а не сами. Без ортаците покрај нив сите се тие бајчиња по дома и само си лечат фрустрации на утакмица.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ако си малку писмен, ќе приметиш дека не споредувам квалитет на лигите, туку културата на навивачите која кај нас е нула.

Добро пардон дечко лошо се изразив, ако не ти се допаѓа културата на навивачите во МК тогаш восхитувај се на културата на навивачите во НБА!

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Одма би му кажал на секој од тие суруши поединечно, ама они се јаки кога се у група на трибини а не сами. Без ортаците покрај нив сите се тие бајчиња по дома и само си лечат фрустрации на утакмица.
а ти со коментариве што правиш ?

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
треба да се забрани во цел свет организираното навијање, а не тоа да биде гордост и медиумски да се воздигнува!
Во право е, и јас да сум некој фактор би забранил навивачки групи, ултраси и такви групации. Никад не биле ништо повеќе од бесперспективен шљам кој служи само за концентрација на омраза.
А шо вас ве боли шо немате такви навивачи? Шо треба ли да слуша тропкањето на баскетот? За кого да играат тие момци, за медиумите? Кога ќе сватите шо е љубов кон клуб тогаш да зборувате, затоа што пред неколку години клубот беше пред колапс, салата беше полна каде што луѓето помислуваа дека се слави титула а не се изборува опстанок..

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
а ти со коментариве што правиш ?
Јас не тепам никој само затоа што си ја врши работата.

А шо вас ве боли шо немате такви навивачи? Шо треба ли да слуша тропкањето на баскетот? За кого да играат тие момци, за медиумите? Кога ќе сватите шо е љубов кон клуб тогаш да зборувате, затоа што пред неколку години клубот беше пред колапс, салата беше полна каде што луѓето помислуваа дека се слави титула а не се изборува опстанок..
Љубов кон клубот подразбира бодрење на своите, не физичко пресметување со противничките играчи.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Ја гледав само 4/4 не бев дома претходно и само последната четвртина ја фатив..
Од тоа што видов...
МЗТ имаше солидна предност, но можеше да ја искоцка многу лесно :)
Очекував победа на МЗТ и зато дури си ја пишав и кладилница :D На еден тикет си ја имав 1, а на еден 1 хендикеп :)
Имаше некој изјави демек ќе се чувале Фени за со Левски в сабота, ама играја како за инает...
Со оваа победа МЗТ е многу блиску до првата шампионска титула..
При крајот на утакмицата, мислам дека беа оштетени Фени..
Кога му судија лична на Лилов и кога имаше 2 слободни за МЗТ при 1 кош разлика. Ја пуштија снимката неколку пати, НЕМАШЕ НИКАКОВ ФАЛ !!!

П.С. Читам нешто по нет, овие од Фени се жалат нешто, Фемили го удриле нешто Џарид Фрај ?? Нешто повеќе околу тоа..

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ја гледав само 4/4 не бев дома претходно и само последната четвртина ја фатив..
Од тоа што видов...
МЗТ имаше солидна предност, но можеше да ја искоцка многу лесно :)
Очекував победа на МЗТ и зато дури си ја пишав и кладилница :D На еден тикет си ја имав 1, а на еден 1 хендикеп :)
Имаше некој изјави демек ќе се чувале Фени за со Левски в сабота, ама играја како за инает...
Со оваа победа МЗТ е многу блиску до првата шампионска титула..
При крајот на утакмицата, мислам дека беа оштетени Фени..
Кога му судија лична на Лилов и кога имаше 2 слободни за МЗТ при 1 кош разлика. Ја пуштија снимката неколку пати, НЕМАШЕ НИКАКОВ ФАЛ !!!

П.С. Читам нешто по нет, овие од Фени се жалат нешто, Фемили го удриле нешто Џарид Фрај ?? Нешто повеќе околу тоа..
Абе он проба да спаси аут и топката отиде кај навијачите и он тргна да ја зима и коа виде дека не ја даваат овие он уше поише им се гураше и кај тој шо беше топката ја фрли накај него ама не го погоди.Не требаше они така да направат,ама ни Фрај не требаше да отиде натака...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.594
треба да се забрани во цел свет организираното навијање, а не тоа да биде гордост и медиумски да се воздигнува!
Тебе треба да ти се забрани да тресеш вакви небулози... ...
--- надополнето: 20 април 2012 во 12:06 ---
Во право е, и јас да сум некој фактор би забранил навивачки групи, ултраси и такви групации. Никад не биле ништо повеќе од бесперспективен шљам кој служи само за концентрација на омраза. Од нив и потекнуваат сите срања како национализам, насилство итн. комити, шверцери, фемили, ребелет, балистет, сите до една треба да се забранат.

Ако ви текнува и војната во Југославија почна со навивачките групи на србите и хрватите. Не викам дека треба да се навива како во САД, ама малце основна култура е потребна за да не се смета секој припадник на противничкиот тим за непријател кој треба да се уништи. А таква култура немаат сељачиштава на овие простори.
... ти ќе кажуваш што да се забрани...
Криминал 0%, Невработеност 0%, Мито и Корупција 0%, Меѓутнички тензии 0%, Сиромаштија 0%, Дрога 0%... ПА ОСТАНА УШТЕ ЗАКОН ЗА НАВИВАЧИ ?!

Ти ебам куртонот дупнат !

A

Aruna_Kone

Гостин
Во право е, и јас да сум некој фактор би забранил навивачки групи, ултраси и такви групации. Никад не биле ништо повеќе од бесперспективен шљам кој служи само за концентрација на омраза. Од нив и потекнуваат сите срања како национализам, насилство итн. комити, шверцери, фемили, ребелет, балистет, сите до една треба да се забранат.
Ееее Грујо Грујо, ти и твојот проект, КОМПЈУТЕР ЗА СЕКОЕ ДЕБИЛЧЕ

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
... ти ќе кажуваш што да се забрани...
Криминал 0%, Невработеност 0%, Мито и Корупција 0%, Меѓутнички тензии 0%, Сиромаштија 0%, Дрога 0%... ПА ОСТАНА УШТЕ ЗАКОН ЗА НАВИВАЧИ ?!

Ти ебам куртонот дупнат !
О глупердо една, па ако не се навивачките групи легло на криминал, дрога и меѓуетнички тензии незнам што се...

И јас со кој памет очекував од истите морони кои напаѓаат играчи да го осудат чинот. Фрај не требало да иде по топката, господе боже.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
О глупердо една, па ако не се навивачките групи легло на криминал, дрога и меѓуетнички тензии незнам што се...

И јас со кој памет очекував од истите морони кои напаѓаат играчи да го осудат чинот. Фрај не требало да иде по топката, господе боже.
Абе а да не замраш,пошо се глеа дека си за некој клуб шо нема НИКАД да има такви навивачи како МЗТ?Може?

Член од
7 декември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
55
Jas iako sum navivac na Rabotnicki i po deffault treba da gi mrzam mzt sepak vo finalevo navivam da ja zemat mzt taa ebana titula samo zaradi mojot klub.Bolje ovaa godina neka ja zemat i site zadovolni i srekni i da se nadevame deka narednata godina ke se trgne politikata od sportot i ke gledame kosarka pred se realna bez podmetnuvanja i sopki na konkurentite.
Vo celava prikazna narecena MZT premnogu pari i politika se vrtat okolu klubot i naselbata aerodrom i mnogu raboti zavisat od taa mocana titula taka da smesen mi e Emil so negovite reakcii...ili Emil e totalno glup i ne znae so koj si ima rabota ili pa e krajno lud ako misli deka so negovite soopstenija po vesnici deka ke smeni nesto.Cim starci kaj mene vo maalo koj pojma nemaat za Rabotnicki,Feni ili Mzt posle natprevarot vo sredata vikaat deka sudiite se lopovi-sto ponatamu da se zbori.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Во НБА се фрлаат играчи у публика да извадат топка од аут, овде играч не смее да припари до линија поради шака неизживеани говеда.
Во НБА на Емил и на тој грдиот со портокаловиот шал ќе им досудеа милион технички ...

Kajgana Shop

На врв Bottom