Се повеќе сум сигурен дека мвр нема да го реши случајов.Немојте со такви коментари прикривале докази Мвр и не сакале да ги изнесат во јавност.Јасно ни е на сите тоа и е мн нормално , само што направија за 7-8 дена истрага? не се ни блиску според мене.
Да, јас не верувам дека професионалци го имаат направено ова.Мвр изјави така да си има покритие доколку не го расветли случајот.Има премногу грешки во целава ситуација за да го имаат направено професионално убиствово.Се слушале истрели,кој професионалец би убивал со ак47 ?
На крајот ќе испадне дека се само обични косовари со мало воено искуство кои се прошверцале преку граница.
За причините за убиството не ни сакам да навлегувам подлабоко.Сите варијанти имаат некоја логика ама ова за Детонатор е стварно глупост.Ако беше поради тоа ќе упатеа подиректна закана.Ќе скинеа некој што има врска со акцијата.
Добро е што живеам во град каде ги нема гомнава,па не ми тежи над глава тој проблем.Само се посигурен сум дека ќе има воен конфликт,нешто што одамна се спрема.Имам уште цел ден да пишувам материјал ама напразно ќе е..
Да живее Македонија !