Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

Znaci presot bil za najava deka se fateni.
И ти им веруваш на Спинериве ...... Немој да ме ј*беш бре !!! Koга не се јавува се дерат: ЈАВИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!! Кога се јавува зошто се јавил ...ццц овие Сороскиве Го*на со големо ''Г'' не ги можам ....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Поставување пратенички прашања и имаше прашање поставено до Гордна Јанкуловска и се говореше за тоа случајот имаше и нешто плус информации.
Која беше + информацијата... дека опозицијата ќарува поени на ова?

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Добро, што кажаа на МТВ3?
Тие на пресот не кажаа ништо, очекуваш во парламент да кажат, таман работа.
Туку, ова со „опозицијата сака да ќари поени„ е смешно затоа што тој што го кажува тоа, тој се обидува да ќари, па истото го прави како и опозицијата која ќарува..
Ова е политик-ception...
Има гласачи кои ќе пресудат, нема што да ни кажуваат кој ќарува кој не. Нека си ја гледаат работата.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај сега не вмешувајте позиција и опозиција. Ко да не знаете дека целта на секој политичар е да ќари поени. Партијата на власт сака да си остане на власт, опозицијата да дојде на власт. Тоа се основни правила во политика. Е сега може моралниот аспект изостанува, ама на жалост светот на политиката е една сосема поинаква реалност.
Вратете се на темата, почнавте да забегувате од темата.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи ти ако им веруваш на фокус..........си нетокму.
А бе види и јас вчера кога чув дека сите се собрале на куп (Мијалков, Јанкуловска, Груевски) и јас помислив дека нешто сериозно ќе се објави. Може не дека ги фатиле, ама така едно незгодно ми падна, језа ме фати... дека обично претходно Јанкуловска сама си ги даваше информациите немаше вакви средби пред пресовите. :)

П.С. А бе доста постирате работи што немаат веза со темава!!!:mad: НАТО војници во Албанија! И што сеа?? :confused: Како тоа ќе го реши убиството? Теее више аман.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
А бе види и јас вчера кога чув дека сите се собрале на куп (Мијалков, Јанкуловска, Груевски) и јас помислив дека нешто сериозно ќе се објави. Може не дека ги фатиле, ама така едно незгодно ми падна, језа ме фати... дека обично претходно Јанкуловска сама си ги даваше информациите немаше вакви средби пред пресовите. :)
Груевски најверојатно беше таму (покрај политичкиот ПР) за да биде брифиран и да помогне во насока на тоа што го изјави Јанкуловска за соработката на странските служби. Во вчерашната изјава рече дека ги контактирале сите, ама за жал не добиле нови информации и сега ќе пробале преку меѓународни правни механизми и полициски здруженија. Очигледно дека некоја држава не сака да соработува, ама за жал Јанкуловска не сакаже да каже која.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Груевски најверојатно беше таму (покрај политичкиот ПР) за да биде брифиран и да помогне во насока на тоа што го изјави Јанкуловска за соработката на странските служби. Во вчерашната изјава рече дека ги контактирале сите, ама за жал не добиле нови информации и сега ќе пробале преку меѓународни правни механизми и полициски здруженија. Очигледно дека некоја држава не сака да соработува, ама за жал Јанкуловска не сакаже да каже која.
А бе јасно, тоа после го сфатив, ама така ваљда заради еуфоријата и тензијата и се останато и така ми дојде чудно дека беше ептен спроти пресот. Се преплашив, не знам зашто. :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе јасно, тоа после го сфатив, ама така ваљда заради еуфоријата и тензијата и се останато и така ми дојде чудно дека беше ептен спроти пресот. Се преплашив, не знам зашто. :)
Тоа дека немаш искуство на такво нешто рапорт го викаат. Побесмислено нешто нема тоа ти е воена навика и структура.
Секое сабајле кога доаѓа надлежниот старешина на работа рапорт му дава дежурниот војник и сите мирно стојат. Господине капетан дежурен војник тој и тој бла бла кур се тресе во ладна вода никакви проблеми :icon_lol:....
А врска нема курви се носеа алкохол се точеше дрога се пиеше :icon_lol:. Ова од искуство така да и овај рапорт ми изгледа на такво нешто :icon_lol:.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Убијците се фатени!!!! ИЗЈАВАТА (Не отварајте, обид за правење паметњаковиќ) на министерката за внатрешни работи!!!!
Сега за сега добиваш перманентен бан од тема. Срам да ти е. Ако мислеше дека ќе испаднеш смешен - ти пропадна замислата. Засрами се што во ваква тема сакаш да ќариш лајкови и аплаузи.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вие го исмејувате Zoran Burevesnik Bozinovski ама гледајте вечер алсат во 20.45 ќе се јавел директно во емисија.

Vecerva vo emisijata "Patot kon...: na Alsat M Televizija Analiza za petkratnoto ubistvo vo Skopje. Koj i zosto saka da ja destabilizira Makedonija ??? Koj se motivite na ubistvoto DETONATOR ili... ??? Gosti Frosina Remenski, profesor na fakultetot za bezbednost i Suad Misini politicki analiticar... Telefonsko vklucuvanje vo emnisijata so novinarot Zoran Bozinovski ... Gledajte vecerva vo 20.45 ALSAT M.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Сега за сега добиваш перманентен бан од тема. Срам да ти е. Ако мислеше дека ќе испаднеш смешен - ти пропадна замислата. Засрами се што во ваква тема сакаш да ќариш лајкови и аплаузи.
Тоа е пријателе , резултат на недоволна информираност, резултат на недоволно собрани информации и податоци... што значи , без навреда , но од 300та страна навака еден коментар немам прочитано асален ОКОЛУ ТОА ЗА ШТО СЕ РАЗГОВАРА ВО ТЕМАТА затоа што гледам дека почнаа да се разгоруваат ионака лошите меѓуетнички односи со албанците... еден предлог до администрацијата на Форумов... заклучете ја темава, се додека не се дојде до една асална информација од медиумите или МВР евентуално ако даде некоја информација па да дискутираме , инаку ќе се тресе празна слама уште 1000 страни , а веќе можете да приметите и дека смислата за темава се губи како што се губи и осетот за нејзино дискутирање.Што мислам со тоа ? Се смени муабетот во темата скроз наскроз, значи почнаа гледам и политички партии чат пат да се вртат ... ако грешам поправете ме, за на крај темава да се заклучи со муабет како некој си бугарин бил револуционер и сега го ставиле на зградата на МНР на пример :) Ако мислите дека коментаров не е на место избришете го, моја ПРЕПОРАКА заклучете ја темава до наредната информација за која реално би можело да се дискутира ...

Kajgana Shop

На врв Bottom