Шокантно: Убивале и јаделе девојки за да се прочистат

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе сериозно што станува со светов???

Јас сум за да ги варат супа сега , и на вците да ги дадат. Само така на овие монструми од луѓе!

Па кога можеме животни да убиваме и да ги јадеме...
да пробаме и луѓе викаш...фина споредба на човек и животно...

само ми е чудно што не се зачлениш на некој форум каде пишуваат животни и да си разменвиш ставови таму, пошо нели нас не вегетеријанциве не стави во исти кош со психопативе......или чекај ,не постоеше таков.

Може биле гладни?
Како и да е, ова со канибализмов зачестува некако. Мислам дека човештвото дојде до тој степен на развиток што може да се отвори тема за канибализам во Гурманско катче, а ако не, соодветни мислења и прашања да се поставуваат во теми како: Сакам да зготвам...помош!, Што знаете сами да зготвите, Чудно месо што сте го јаделе, Паштети или зошто да не, во Пивтија

да пробаме и луѓе викаш...фина споредба на човек и животно...

само ми е чудно што не се зачлениш на некој форум каде пишуваат животни и да си разменвиш ставови таму, пошо нели нас не вегетеријанциве не стави во исти кош со психопативе......или чекај ,не постоеше таков.

И луѓето и животните се живи суштества. Кога убиваш, убиваш, без разлика што е и е подеднакво морбидно.
Не сум бре јас не-вегетеријанец, си јадам месо, само човечкото некако жилаво и кисело ми е...

Која е разликата?
Се гледаш себе како животно??
Живо суштество можеби. но ти не живееш од интинкти за да велиш што е разликата...

И луѓето и животните се живи суштества. Кога убиваш, убиваш, без разлика што е и е подеднакво морбидно.
Не сум бре јас не-вегетеријанец, си јадам месо, само човечкото некако жилаво и кисело ми е...

Остај го да отседи два дена во вино, после прсти ќе си лижеш.

Се гледаш себе како животно??
Живо суштество можеби. но ти не живееш од интинкти за да велиш што е разликата...
Mожеби и не е толку битно како се гледаш себе си, можеби е побитно како гледаш на тоа што го јадеш.
И во двата случаи јадеш месо од живо суштество, јадеш нечии мускули, внатрешни органи...
Мене ми е подеднакво гадно.

Mожеби и не е толку битно како се гледаш себе си, можеби е побитно како гледаш на тоа што го јадеш.
И во двата случаи јадеш месо од живо суштество, јадеш нечии мускули, внатрешни органи...
Мене ми е подеднакво гадно.
Од вегетаријанска перспектива можеби ...
Но човекот како и некои други животни е роден да биде сештојад...
Месото игра подеднаква улога во организмот како и другото јадење,а недостаток на исхрана со месо може да биде и проблем,затоа што со ништо растително неможе да се заменат сите тие протеини

Од вегетаријанска перспектива можеби ...
Но човекот како и некои други животни е роден да биде сештојад...
Месото игра подеднаква улога во организмот како и другото јадење,а недостаток на исхрана со месо може да биде и проблем,затоа што со ништо растително неможе да се заменат сите тие протеини
Грешка си, можат, ама за тоа повеќе на друга тема.
Јас на пример, многу погрозно се почувствував кога прочитав дека јадеш зајачиња, отколку кога го прочитав првиот пост на оваа тема.
И уште нешто, човекот не е роден како сештојад. Во минатото пештерскиот човек се хранел претежно со растенија, убивал животни само по потреба и најмногу поради крзното, а и денес малите бебиња не се рагаат како сештојади, пред да почнат да јадат месо, прво се навикнуваат на растителна храна, за разлика од другите месојадни цицачи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom