Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поладничок е егејот во тој дел, има ладни струи. Знам дека тој дел е воздушна бања и нема влажност ама водата хммм...Ti blagodaram stealth!
Procitav deka bila vodata, moreto ladno tamu na eden srpski forum. I deka bilo nesto poeftino od drugi mesta.
Inaku imam odeno Kusadasi pred poveke godini.Kolku sto gledam Sarimsakli e spoeno so Ajvalik, a tamu vrvevme koga odevme so avtobusot,bar taka pametam.
А по кој пат патуваше.Дали одеше покрај обала или во внатрешноста?
Ти благодарам за споделеното искуство.после Чанакале по обала до Кушадаси...
--- надополнето: 18 април 2012 во 20:23 ---
имаше делови од патот што не беа по обала...ама тоа е тој пат...стар беше патот...тесен...зборувам за 2010,а сега како е не знам![]()
Патиштата од Чанаккале према Измир се обновени*единствено еден дел после Чанаккале ама и тој го правеа). Пишував поназад на темава подетално за патиштата.Ти благодарам за споделеното искуство.
Се надевам дека за изминативе две години Турците ги подобриле патиштата.
Јас бев во Калкан летово, само на врвење(на пат од Фетије до Каш), местенцето е феноменално, морето исто така. Не е баш во близина на Анталија. Јас одев од Анталија до Фетије не по патот покрај море зошто е доста повеќе возење а го шетав тој дел кога се стационирав во Фетије. Би ти препорачал да одиш преку Чанаккале, Измир па према Мугла и Фетије. Добри се патиштата немаш проблем. Јас залутав од Фетије према Денизли преку пат шо на мапата беше бележан со најтенката можна линијаАко некој бил со кола од Скопје до Калкан во близина на Анталија, дајте информации каков е патот,од каде е најдобро да се оди зошто има неколку варијанти.
The turkish driver is a passionate driver...Супер ако се направени патиштата,значи тој проблем е решен.И јас гледав на виамишелин мислев да идам преку Денизли поблиску ми изгледаше,ама гадно би се зезнал.Фала ти за помошта и информациите
![]()