- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kamerata totalno ne raboti na nisto.. a inaku sho da ti dam screenshot koa jas go instaliram go restartiram pc-to drajverot stoi a kamerata pak mi bara da install driver so cdДај скриншот од тоа што ти покажува. И симни ги од тука драјверите. Едни мои комшии имаа ист ваков проблем камерата покажува дека не им работи а на скајп работеше.
Погрешно ти кажале, а и те излажале. Како и да е , ако воопшто некоја програма несака да ја чита, W7 си има можност на компатибилност за да можиш да ја стартуваш програмата во некој од претходните верзии на Windows. Ги има сите , така да не е проблем која било програма да ја стартуваш со W7:| okej fala pozzama win 7 e glup zatoa shto mn programi ne gi biduva so nego :S
xexe.. imav Windows 7 pred 1 mesecПогрешно ти кажале, а и те излажале. Како и да е , ако воопшто некоја програма несака да ја чита, W7 си има можност на компатибилност за да можиш да ја стартуваш програмата во некој од претходните верзии на Windows. Ги има сите , така да не е проблем која било програма да ја стартуваш со W7![]()
Ондак не си знаела да работишxexe.. imav Windows 7 pred 1 mesec![]()
![]()
![]()
xexe.. imav Windows 7 pred 1 mesec![]()
![]()
![]()
E zdravo i jas imam eden problem. Imam web camera Sweex WC055. Ima drajveri samo za vista,xp,windows 2000 i windows 97, a jas imam Windows 7. Ednash nekako mi raboteshe neznam ni ja kako ama ja napraiv. Sega neznam kako da ja napraam![]()
e што враќај одма.. да одам пак да ми го преинсталираат?! кога ќе ми притреба итно преинстал ќе им речам ако не заборавам.Кој те излажа да смениш, враќај одма.
Јас за 200ки ќе ти го преинсталирамe што враќај одма.. да одам пак да ми го преинсталираат?! кога ќе ми притреба итно преинстал ќе им речам ако не заборавам.![]()
Брат пак нејќе. Ја конектирам ја препознава како вебкамера ама виндовсот неможе да најде драјвер за неа.
А со Driver Genius пробав и не наоѓа на Scan драјвер. Само за звучните интернет и бла бла др....