M
MiniTurtle
Гостин
Здраво, имам Webcam Philips SPZ3000 и ми бараше да инсталирам драјвер од CD... jaс го немам CD-то и затоа го спуштив драјверот.. но и откако го спуштив ми бара пак да го инсталирам преку CD!! ПОМОШ!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го пробав тоа.. несакаIZvadi ja kamerata od usb portata, uninstal na stariot drajver - ako go ima. Restartiraj, instal na noviot drjavver, pak restartiraj i ukluci ja kamerata vo kompjuter!
кај мене несакаИ јас го имав истиот проблем па не ми бараше CD. Си го спуштив драјверот, го инсталирав и рестарт PC и работеше.
епа го спуштав од овде:А дали го имаш вистинскиот драјв за камерата? Мислам види ја серијата на камерата, зошто за секоја камера има посебен драјвер!
кај мене несака![]()
не го отвара тоа: ОВА -.-1. Избриши го драјверот кој го сними
2. Ивадија камерата од компјутерот
3. Рестартирај го компјутерот
4. Стави ја камерата повторно во компјутерот
5. Симни го ова ОВА
6. Рестартирај PC
Done.
Поправено, провери сеа.не го отвара тоа: ОВА -.-
okej se spusta..Поправено, провери сеа.
Пиши доколку имаш некој др.проблемokej se spusta..kje vidime dali kje raboti.
истото е што го спуштав јас.. ама тотално истото..Пиши доколку имаш некој др.проблем
Ами за таа камера, друго неможи да имаистото е што го спуштав јас.. ама тотално истото..![]()
:| okej fala pozzАми за таа камера, друго неможи да има
Ништо, инсталирај си W7 и ти кажа погоре G e G o дека 99% од камерите работат без драјвери