ATP тенис - општа дискусија

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Денес 410, вчера 1000, петокот 400.

А сега сум во дебел минус оваа недела, утре за Монте Карло мора да ќарам доста иначе никаде не одам.

Он : На другата 250ка оваа седмица, во Казабланка беше победник Пабло Андухар. 6-1 7-6 во финалето против Рамос.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Денес 410, вчера 1000, петокот 400.

А сега сум во дебел минус оваа недела, утре за Монте Карло мора да ќарам доста иначе никаде не одам.

Он : На другата 250ка оваа седмица, во Казабланка беше победник Пабло Андухар. 6-1 7-6 во финалето против Рамос.

Кои мечеви се одигруваат утре на Монте Карло, не сум баш во тек со редоследов, а сакам да гледам нешто утре.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Како не им е срам на АТП да не даваат пренос од прошталниот меч на Љубичич? срамота!!!!!! (n)

Љубо! :place:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Како не им е срам на АТП да не даваат пренос од прошталниот меч на Љубичич? срамота!!!!!! (n)

Љубо! :place:

Голема грешка беше на организаторите од Монте Карло, требаше да игра денес или утре.....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.192
МТВ ќе ги пренесува гренд слемовите годинава :)
Лани го пренесуваа Ролан Гарос, а ова инфото сигурно ти е?:unsure:
Знам дека амбиција му е, се што е можно за откупување да се откупи.. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Лани го пренесуваа Ролан Гарос, а ова инфото сигурно ти е?:unsure:
Знам дека амбиција му е, се што е можно за откупување да се откупи.. :)
Епа Аустралија Опен нели они ја пренесуваа на почеток на годинава. Ми се чини тогаш коментаторите баш спомнаа дека сите грен слем турнири годинава таму ќе ги гледаме.:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.192
Епа Аустралија Опен нели они ја пренесуваа на почеток на годинава. Ми се чини тогаш коментаторите баш спомнаа дека сите грен слем турнири годинава таму ќе ги гледаме.:)
Хмм, оти јас гледам на Еуроспорт АО.. одамна го немаат пренесувано тие АО, едно добри 10 години :)
Ќе видиме, на спортската редакција им е отворено се, само треба да посакаат новинарите некој проект.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Бар за МТВ не е проблем откупувањето на права, државно си е државно :D

Еве повторно ги купија правата за ЛШ.

Само дали ќе ги откупат правата за АТП 250 или АТП 500....

L

Löwe

Гостин
Бар за МТВ не е проблем откупувањето на права, државно си е државно :D

Еве повторно ги купија правата за ЛШ.

Само дали ќе ги откупат правата за АТП 250 или АТП 500....
Ee и ти мн побара.. и Челинџери да не сакаш да ти откупат.. Не се Спорт Kлуб тие.. :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ee и ти мн побара.. и Челинџери да не сакаш да ти откупат.. Не се Спорт Kлуб тие.. :)
Нека откупат и челинџери, јас не се бунам. :D Иначе минатата година и АТП 500 даваа на МТВ1 ако не се лажам или тоа беше на некој друг канал, Канал 5+, Наша ТВ.... не можам да се сетам...

L

Löwe

Гостин
Нека откупат и челинџери, јас не се бунам. :D Иначе минатата година и АТП 500 даваа на МТВ1 ако не се лажам или тоа беше на некој друг канал, Канал 5+, Наша ТВ.... не можам да се сетам...
Наша Тв даваја Барселона

С

сашенко

Гостин
Да направат канал мтв спорт, каде ќе има само спорт можат да откупат права од челинџери до гренд слеми и купот на крај и тоа би било супер.А вака спортот им е само да пополнат некои термини во програмата, а и гледаност да привлечат.Нема простор за толку многу турнири

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Да направат канал мтв спорт, каде ќе има само спорт можат да откупат права од челинџери до гренд слеми и купот на крај и тоа би било супер.А вака спортот им е само да пополнат некои термини во програмата, а и гледаност да привлечат.Нема простор за толку многу турнири
Па кој друг нема спортски канал освен Македонија. Албанците имаат SuperSport1,2,3,4,5 , Грците имаат Nova Sport 1,2,3,4,5,6,7. Србија имаат СпортКлуб, СпортКлуб Прајм, + , Арена Спорт 1,2,3,4,5. Бугарите исто така имаат...... ние имавме пред неколку години еден тест канал, Спорт 4 мислам дека беше ама ништо не бидна од него. Мора да се направи нешто, ова твојава идеја би била добра. Да има МТВ Спорт, тука да се емитува ЛШ и некое друго странско првенство, зошто да не и македонската лига и сите поважни тениски турнири што се емитуваат на СпортКлуб. :) Ама далеку сме од тоа друже... да знаеш. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom