Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Значи вака:) Сакам да инсталирам GingerDX на xperia x8 може некој што знае да ми објасни како оди процедурата чекор по чекор да не ја заебам работата. Телефонот е нов не е рутиран и нема менувано ромови претходно:)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Значи вака:) Сакам да инсталирам GingerDX на xperia x8 може некој што знае да ми објасни како оди процедурата чекор по чекор да не ја заебам работата. Телефонот е нов не е рутиран и нема менувано ромови претходно:)
Буквално се што бараш имаш тука, читај внимателно : :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921652

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Zosto MARKET aplikacijata mi se smeni vo PlayStore ???
--- надополнето: 9 април 2012 во 21:45 ---
I sto treba da napravam za da ja vratam ?

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
не можеш да ја вратиш:)нема више МАРКЕТ:)

Член од
1 септември 2009
Мислења
166
Поени од реакции
56
Здраво!

Едно прашање во врска со zulu tv на он нет. Пред некое време нешто мењаа на страната и сега на мобилната верзија на сајтот кога го отварам преку HTC desire s не може да се гледа ништо ... само сликичка од логото на тв станицата и ништо за клик‘н глеј, а претходно си функционираше супер. Кликнував на канал, се отвараше плеерот на андроид и после отприлика 30 сек. почнуваше пренос на програмата.

Дали е до нив или можам јас нешто на мојот телефон да дотерам па да профункционира?

Благодарам.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
имам самсунг нексус е проблемот е што неможам да воспоставам видео позив . ако знае некој нека пише

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Системска кирилична тастатура за Galaxy S II ? Ја иам симнато онаа „Македонска тастатура“ од GPlay, ама зборам за онаква Input интегрирана тастатура, што се менува на глобусчето, а не во сетинзи...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ае едно прашање .. !
ваа новава апликација за АНДРОИД INSTAGRAM (http://it.com.mk/instagram-za-android-e-simnat-nad-eden-milion-pati-za-samo-24-chasa/ ) може ли некој подетално да ми објасни како оди тоа .. дали треба интернет да имаш уклучено на телефонот ?
За ако сакаш да ја објавиш на ФБ/Твитер сликата да, иначе за да си играш со ефекти, не.

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
ае едно прашање .. !
ваа новава апликација за АНДРОИД INSTAGRAM (http://it.com.mk/instagram-za-android-e-simnat-nad-eden-milion-pati-za-samo-24-chasa/ ) може ли некој подетално да ми објасни како оди тоа .. дали треба интернет да имаш уклучено на телефонот ?
Ако целосно сакаш да ја користиш поготово за споделување на фотографии за што првенствено е и наменете...ДА,ти треба интернет.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Значи се убив вечерва од гуглање и од пробвење разни начини и не успеав.
Ако некој знајт како можам преку лап-топ на кој имам Windows 7 да генерирам wi-fi за телфонов кој шо е со Android 2.3.3 би му бил крајно благодарен.

Фала. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Значи се убив вечерва од гуглање и од пробвење разни начини и не успеав.
Ако некој знајт како можам преку лап-топ на кој имам Windows 7 да генерирам wi-fi за телфонов кој шо е со Android 2.3.3 би му бил крајно благодарен.

Фала. :)
Како мислиш да генерираш ако мислиш да имаш вифи интернет на мобилниот ова е постапката

Треба да имаш рутер после идеш во сетингс на телефонот па бираш wireless&networks па turn on wifi и бара достапни мрежи и кога ќе го најде твојот рутер идеш конект и го внесуваш пасвордот и толку:)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Како мислиш да генерираш ако мислиш да имаш вифи интернет на мобилниот ова е постапката

Треба да имаш рутер после идеш во сетингс на телефонот па бираш wireless&networks па turn on wifi и бара достапни мрежи и кога ќе го најде твојот рутер идеш конект и го внесуваш пасвордот и толку:)
хаха, рутер викаш а? Муабетот ми беше лап топот да ми е рутер.
И се снајдов... преку едно програмче mhotspot, се испостави дека антивирусната ми го блокираше излезот на нет. ;)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Дечки едно прашање ве молам некој да кажи ако има искуство со T- mobile move balance се работи за овај телефон
http://www.gsmarena.com/t_mobile_move_balance-4389.php
Ваше мислење, искуства недостатоци? поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom