- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.987
- Поени од реакции
- 74.070
Карпош-Славија 1-0
Не се секирам ич, ќе ја лапнеме службено и онакаNe se fakaj za glava zosto ne si ja gledal utakmicata,sudiite bea od Kumanovo i dignaa 6 ofsajdi, a oni golot go dadoa od ofsajd.
Не се секирам ич, ќе ја лапнеме службено и онака
Две нерешени по ред, и двата меч без голови.
Марино-Славија 0-0!
Сме биле подобар портивник во првиот дел, во вториот послабо, но сме земале заслужен бод.
Славија-Алумина 0-0!
Пред 70-тина гледачи двете екипи одиграа лош меч. Несодржаен, со чат-пат некоја случајна шанса...
Како да беа задоволни со по еден бод...
Нема што многу да се издвои имавме две шанси преку ист играч. Прво топката помина пред линијата но не влезе в о гол, откако претходно беше изиграна убава акција, во втората со шут од 30-тина метри ќе беше постигнат еврогол, но иако гостинскиот голман беше совладан, топката мина до пречката...
Алумина имаше по некоја шанса. Нивниот напаѓач од 3-4 метра со ножички ќе дадеше гол но шутираше млако. Се искурнази, имаше многу убава шанса ама иако беше сам место да шутне со глава ја мавна со ножички.
Не ми е јасно... Две млади екипи, по 19 години просек, еднаш ќе имааат шанса да одиграат со нормална екипа, да се надигруваат, да се истрчааат без да попијат некој лакт, они како мртовци, бавни, без желба, катастрофа...
Spekulacii kruzat niz gradotНаместена утакмица...
Задкулисни муабетиSpekulacii kruzat niz gradot
Na 1:1 ponisten golЗадкулисни муабети
Na 1:1 ponisten gol za gostite :-XЗадкулисни муабети
So avtobus Da so djipovi novi tri a nasive ne bea tiolku losi , aktiviraj se ti i pokazi imБод е бод, сигурно чекориме кон општинска лига...
Го пропуштив мечов пошто ми се поклопи со Вардар, али ми пренесоа дека сме биле тешки дрва, додека противниците неможеле да се мрднат во второ полувреме.
Дефинитивно треба да се активирам и да им покажам како се игра фудбал
Битно уште сме без пораз на домашен
Инаку гостиве биле дојдени со градски автобус, со 61
Имале и доста публика, на цел стадион имало околу 100 души
Несакам да им го крадам лебот на фудбалеривеSo avtobus Da so djipovi novi tri a nasive ne bea tiolku losi , aktiviraj se ti i pokazi im