Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Треба да проверат ама не верувам дека се глупи до толку. Едноставно ставаат бензин на друга кола, со цевче шмукаат и ја полнат. Којзнае колку има неразјаснети случаи има на украдени коли и таблици и така натака. Ова не верувам да е случајно убиство, пошто и со овие информации не изгледа така. На пример од каде спремно возило со лажни таблици.... Значи дефинитивно е ова планирано, а доколку е планирано, такви ситни пропусти не се направени.
Treba da se zeme SITEL kako prvo , ako e toa sigurno deka znaele za slucajot pred policijata i uste poloso bile na lice mesto pred MVR , posle toa uste posumnjiva kolumna na LATAS , on pocna da pisuva poztivno nesto za nas Albancite :cool: i toa ovie denovi kolku gleam sve nekako ja smenil slikata na SITEL , od druga strana Srpskite novini pa i ministri (citaj Dacic) se mnogu zainteresirani za slucajot .. Sve nekako mi doaga smunjivo ova .
Da vidime .

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
I onaka vie ste veke sigurni deka se Albanci , postot gore bese samo moe mislenje .

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
ПА добро бе, автомобилот има уникатен број на шасија, уникатен број на мотор. Кога е внесено во државава е внесено сосе документи каде се наведени сите податоци, еднаш на царина, вторпат на машински факултет. Зарем толку им е тешко да прочешлаат низ документите и да го најдат човекот кој ја внел колата?
Друже МВР не ги бива, ако ти ја украдат колата и пријавиш, нити ја бараат ни ништо, само ќе чекаат некој да ја пријави како сомнителна зашто ќе окапе еден месец кај што го потрошиле бензинот крадците, а ако ја расклопиле збогум.Иначе мислам дека има и цели автопазари за крадени коли во западна Македонија и МВР знае ама, е ама....

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
ПА добро бе, автомобилот има уникатен број на шасија, уникатен број на мотор. Кога е внесено во државава е внесено сосе документи каде се наведени сите податоци, еднаш на царина, вторпат на машински факултет. Зарем толку им е тешко да прочешлаат низ документите и да го најдат човекот кој ја внел колата?
Ако украдам чоколадо од продавница, сигурно нема да го поминам на каса на Бар код и внесам во комјутер :)

Колата е внесена преку див премин овде....ни таблици оригинал ни ништо, бројот на шасијата лесно се менува....

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Мислиш или знаеш? Јас знам дека нема.
На едно другарче му ја украдоа веспата на времето, МВР ја најде на еден од тие пазари, ама кога МВР функционираше. Тогаш чекаа некоја недела да се насоберат крадени возила и у акција, па што запленат ќе вратат што не здравје. Инаку јас немам отидено на некој таков пазар лично.

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
не ги обвинуваме србите односно цел народ - ВС - тоа што ( СИТЕ) македонските Албанци не се лојални на оваа државаи што бараат одмазда за кримоси, и тоа што подржуваат вакво свирепо убиство
Да, многууууу едноставен концепт
.....Мора да се шегуваш.....
Што кажав смешно?Концептот е едностваен,меѓуетничко убиство.
Страстите се разгореа за еден ден ,еден монструозен кукавички напад направен според сите докази од префесионалци, потписот е од балистичките банди исто што равеле и во втора светска војна, напади колења итн.
Јас размислувам за што потоа,поразително што нашите сограѓани Албанци во добар процент го подржуваат ова?
Значи не генерализирам оној што е против ова и против војна размислува како мене и со него немам проблем.
Али овие монструми не треба суд за нив.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ај и ова веќе да се одговори, доста со тоа смирување и тој ваш разум. Спинерот или креаторот на кризата не му е јасно изгледа дека ваквиот дел од Македонскиот народ, нема да војува, по никоја цена, дури сметале дека подобро вака да ни ги убиваат децата, отколку војна да имало.. и цело време ги плашат со тој збор: војна, војна, војна, војна

НИКОЈ НЕ САКА ВОЈНА.
АКО МИСЛИТЕ ДЕКА ЌЕ ЧЕКАМЕ СИТЕ ДА НЕ ИСПОУТЕПААТ, САМО ЗА ДА НЕМА ВОЈНА, НЕ СТЕ НОРМАЛНИ.

Креаторот на криза многу ќе се зезне, овој народ тука изгледа сака повеќе да трпи, отколку да се соочи со вистината. Требаше да проба да убие 5 грци во Атина, па да видиме после разум..
Или во било која држава, еве.. која ја сметате за „демократска„...Америка? Америка гази по цел свет и вака и така, не дај боже дома да им се случи нешто. Русија, видовме што прави..
Кина, да не спомнувам..Индија исто.
Тоа е светот.. на кого се угледуваме ние? Како треба да се однесуваме? Ајде, дајте пример како која држава
Затоа што никоја држава вака нема да остави да ни умираат деца по улици и само тоа педерското „смиреност, разум, смиреност, разум„
Со војна губат сите. Подложни сме на многу шпекулации, па така и сега. Професионални убијци како што кажав немаат етнички мотив при убиство, убиваат за пари. Треба да се пронајде нарачателот и мотивот, после тоа ќе видиме. Инаку останувам на тоа дека војна не ни треба, вие како сакате.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако украдам чоколадо од продавница, сигурно нема да го поминам на каса на Бар код и внесам во комјутер :)

Колата е внесена преку див премин овде....ни таблици оригинал ни ништо, бројот на шасијата лесно се менува....
Постои команија Опел која ја произвела колата, потоа може да се истражи од кој автосалон е продадена и на кого. Нели полицииве од европа соработуваат?

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Semejstava na Zaginatite : Ne ni treba podrska so incidenti @ problematicni protesti ...

Vie bevte svite za protesti , nad 350 stranici debatiranje , no tie "heroite" pak ostana sami 100-200 dusi i sakaja edno Skopje da ja vrtat preku nok :facepalm:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
На едно другарче му ја украдоа веспата на времето, МВР ја најде на еден од тие пазари, ама кога МВР функционираше. Тогаш чекаа некоја недела да се насоберат крадени возила и у акција, па што запленат ќе вратат што не здравје. Инаку јас немам отидено на некој таков пазар лично.
Крадените возила ги носат на Косово. Другар ти имал многу среќа. Инаку возилово, според бројот на шасија и мотор не може да биде идентификувано во македонското МВР, бидејќи не било регистрирано во Македонија. Во која држава било регистрирано Јанкуловска не сакаше да каже. Што не значи дека не знае. Ќе дознаеме деновиве.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Со војна губат сите. Подложни сме на многу шпекулации, па така и сега. Професионални убијци како што кажав немаат етнички мотив при убиство, убиваат за пари. Треба да се пронајде нарачателот и мотивот, после тоа ќе видиме. Инаку останувам на тоа дека војна не ни треба, вие како сакате.
Ме цитираш, а не си ме прочитал. Не знам како да ти одговорам, болје не ме цитирај, џабе трошиме простор тука.
Запнале војна па војна децава.. ц ц ц

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Bravos ..so 2-3 recenici kazano se ...naracatelite se mnogu bitni ama prvin mora da se najdat izvrsitelite

Kajgana Shop

На врв Bottom