O
onlya
Гостин
Е тек тогаш ќе настане војна.Само да не тргне работава „они нас 5 за велигден, ние нив 10 за бајрам“
Е тек тогаш ќе настане војна.Само да не тргне работава „они нас 5 за велигден, ние нив 10 за бајрам“
Еј ќути , подобро секој месец по 5 наши у ендек него војна , скраја да е !!!Е тек тогаш ќе настане војна.
Спомени ја де....Мора да се сврти некогаш тркалото, мора и американците некогаш да погрешат како во виетнам. Па да ја изгубаат подршката албанците. Кој што сака нека рече, но ќе споемнам една реченица од видео игра Call of Duty
Хмм, сите чекаме на тоа, но ситуацијата е различна. Поделбата е веќе договорена така да ние сме само марионети. САД ќе погреши во оној момент кога ќе снема нафта..Јас чекам грешка на шипците, да наебат кај американците (со оние муслимански збратимувања, муџахедини и слично). Залудно збораме, се е договорено. Плус избегавме од тема, ќе јадиме бан.Мора да се сврти некогаш тркалото, мора и американците некогаш да погрешат како во виетнам. Па да ја изгубаат подршката албанците. Кој што сака нека рече, но ќе споемнам една реченица од видео игра Call of Duty
да но мора некој да го увезол од странство...мора да стои некое име...исто така мора да има човек кој го продавал во странство...тој човек мора да знае на кој го продал...значи мора да капне некоја информација од оваИзјавата на Јанкуловска беше дека возилото е донесено од странство и не е регистрирано во Македонија. Таблиците се украдени од Мерцедес кој не се возел веќе неколку години.
А тоа возило од странство како влегло во Македонија. Сигурно не летало. Имаат многу начини да откријат како се нашло возилото тука, кој го донесол, и кој последен го возел. Само не е тоа работата. Јас мислам дека со возилото сакаат да го тргнат народот на страна или дознале кои се виновниците па ги кријат за да не се случат непосакувани ситуации.Изјавата на Јанкуловска беше дека возилото е донесено од странство и не е регистрирано во Македонија. Таблиците се украдени од Мерцедес кој не се возел веќе неколку години.
Муабетот ми е дека, кога ќе тргнеш од Пакистан до Бразил, ќе најдеш најмалку 200 структури на кои им одговара вакво нешто. Не случајно го спомнав Пакистан. Еве на пример, ти текиња на Раштански Лозја? Што ако е ова одмазда за тоа. Значи моменталните показатели покажуваат дека некои структури Албански АНА и Илирида излезе со некои соопштенија. Можеби се некои антинато структури, кои сакаат да се осигураат дека земјава нема да влезе во НАТО, пошто ете Грците праќаат сигнали на сопствената јавност дека може да се сложат со привремената референца. Може се исламистички структури под Арапско влијание.Нарачателот е клучот. Доколку разговараме за настанот, темата е исцрпена.
Е ова ме интересира, заборавив претохдно да прашам, сега ми текна. Прочитав дека автомобилот е увезен и дека не одговара со регистарските таблички. Е сега, не можат преку регистарските таблички да откријат кој е сопственик барем на таблиците, па од тука да се следи понатамошна страна?Се извинувам ако го има ова во претходно, ама многу страни има за чешлање
Ете и официјално:
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=11139&mid=1367&tabId=358&tabindex=0
daj boze da e taka ako e navistina taka mora da imaat telefonski broj tie sto dosle vo sv nikole a cim imaat broj isto kako da im gi znaat maticnite broeviДа бе.
3-ти октомври 95-та, "Ами 8-ката" која била во сопственост на човек од Св. Николе, па ја продал на некои лица, не ги прашал ни како се викаат, ниту документите не ги сакале, ни ништо. Лажно име му дале при запознавање само. Овие, ако планирале да прават криминал, ќе направат се' да останат незабележани.
На диво влегло во македонијаЕ ова ме интересира, заборавив претохдно да прашам, сега ми текна. Прочитав дека автомобилот е увезен и дека не одговара со регистарските таблички. Е сега, не можат преку регистарските таблички да откријат кој е сопственик барем на таблиците, па од тука да се следи понатамошна страна?
Абе ако САД и НАТО се мешаат сите ќе одиме. Ама инаку.....ај донт тинк соуНе реков дека сакам да ги тепаат нашите, но со војна не пет секој месец туку 500 на ден ќе одат размисли малку.
Можат слободно 5 пара ракавици да стават на нив ама ако се возеле со Опелот тогаш го јаделе стапот.Ви викам ... полицијата знае многу повеќе од тоа што го кажува само неможе да излезат со детали додека не ги фатат убијците.Да не испадне дека зборам на празно ќе издвојам дел од мислењето на човек што сигурно има многу поголемо знаење за вакви работи од сите нас на форумов.Е ај сега и ти, они не знаат, ние знаеме. Што ако се правеле со ракавици? М?
-Не постои совршено злосторство. Во возилото се останати огромен број на биолошки траги што ќе овозможат скусување на листата можни извршители на кривичното дело.
-Нема дилема дека убијците се професоналци кои и во минатото вршеле слични кривични дела. За тоа говорат сите елементи што беа обелоденети од досегашниот тек на истрагата. Убиството било планирано, местото набљудувано а времето темпирано во моменти кога на просторот имало најмалку лица што би можеле да посведочат за злосторството.
-Непрофесионалците вршат кривично дело на миг. Професионалците се подготвуваат. Очигледно е дека се работи за добро организирана група , добро обучена екипа која извршувала вакви кривични дела
-За професионалноста на екипата сведочи и локацијата на која е извршено убиството. Таму, заради блискоста на стрелиштетото Камник истрелите не предизвикуваат внимание а комуникациските врски се извонредни.
Географската положба на местото е многу блиску до границата. Потребни се дваесетина минути за да се изврши делото и да се избега во друга држава.
да но мора некој да го увезол од странство...мора да стои некое име...исто така мора да има човек кој го продавал во странство...тој човек мора да знае на кој го продал...значи мора да капне некоја информација од ова
Влезено е од странство во државава. Не значи дека е увезено. Инаку при влез се запишува само регистерската табличка, а некогаш ниту тоа. Историјата на сопственоста на возилото може да открие многу работи. Сигурен сум дека МВР работи во таа насока со соседните држави, ама не знам дали тие ќе соработуваат.А тоа возило од странство како влегло во Македонија. Сигурно не летало. Имаат многу начини да откријат како се нашло возилото тука, кој го донесол, и кој последен го возел. Само не е тоа работата. Јас мислам дека со возилото сакаат да го тргнат народот на страна или дознале кои се виновниците па ги кријат за да не се случат непосакувани ситуации.
Баш е тоа поентата не избегавме од тема, тука лежи клучот зашто ова ни се случува и зашто нема стабилност на балканот и во макеоднија. Се е политка и игра на големите играчи. И затоа од големо значење беше да влеземе во нато ќе се затвореа ваквите прашања. Затоа и сакаат да се менуваат граници. Знам дека некој погрешно ќе ме сфати, но дали сакате да имаме држава или промена на име?Хмм, сите чекаме на тоа, но ситуацијата е различна. Поделбата е веќе договорена така да ние сме само марионети. САД ќе погреши во оној момент кога ќе снема нафта..Јас чекам грешка на шипците, да наебат кај американците (со оние муслимански збратимувања, муџахедини и слично). Залудно збораме, се е договорено. Плус избегавме од тема, ќе јадиме бан.