Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
A да организираме протеси пред градски стадион и запалиме Шител?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТРПЕ is finally dead !!
Ај за убаво нека е
Денес околу 18:30 h пред Зуко и триумфална капија.
Кај беа брајчата да се борат за човекови права денес? Кај беа сите оние кои пишуваа на темата за убиството 300 и кусур страни? Кај беше целиот македонски народ денес? Пред некој ден убија петмина македонски државјани утре можеби и некој од вас ќе скинат. Треба ли да живееме пред компјутер бидејќи е најбезбедно?
Не се секирај ќе видиш сега анархија каква е навистина....Искрено, едвај чекам да се испоубиете меѓу себе. Ветувам дека нема да се издепримирам како што се издепримирав за децава.
Еве и зборете пак за мирни протести и мирни глави вие .... нема мирно со овие само со куршум разбирање.Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.
Ако е целта да се спуштиме на нивното ниво тогаш сме на добар пат.
Тоа е таа Убавина на демократијата, кога момче со ник БАЛИСТ ти кажува дека ќе сме плачеле, во државата Македонија, бидејќи единствено зло ни е што сме Македонци.
За среќа што има модератори албанци, колку е убаво тоа, што опоменуваат ако заборавиш да пишеш запирка. Да.. да, запирка. Важно слобода и ширина за тој што ги слави БАЛИСТИТЕ..
Не се секирај ќе видиш сега анархија каква е навистина....
E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Ако има внатрешно стабилна држава ништо нема да се случи тие што ќе извикуваат анти Македонски пароли ќе одат у затвор по 10 год ќе се прати ебр сол ќе се направат и тоа е тоаE sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Џабе и да ти одговорам, ми ги бришат мислењата.. албанската кауза е најважна СЕКАДЕE sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
На каков протест ќе излегувате?E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Затоа последните 6 дена во Скопје немаше жив Арнаут по улиците, особено низ Центар, затоа што сте многу храбри.Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.