Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
A да организираме протеси пред градски стадион и запалиме Шител?
Кој трпе бе?ТРПЕ is finally dead !!
Ај за убаво нека е
Не треба да живееме пред компјутер, само треба да се задржи разум и смиреност. Знам дека не е лесно, не верувам на некој во државава да му е лесно, сите се потресени.Денес околу 18:30 h пред Зуко и триумфална капија.
Кај беа брајчата да се борат за човекови права денес? Кај беа сите оние кои пишуваа на темата за убиството 300 и кусур страни? Кај беше целиот македонски народ денес? Пред некој ден убија петмина македонски државјани утре можеби и некој од вас ќе скинат. Треба ли да живееме пред компјутер бидејќи е најбезбедно?
Не се секирај ќе видиш сега анархија каква е навистина....Искрено, едвај чекам да се испоубиете меѓу себе. Ветувам дека нема да се издепримирам како што се издепримирав за децава.
Еве и зборете пак за мирни протести и мирни глави вие .... нема мирно со овие само со куршум разбирање.Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.
За да го разбереш противникот,треба да се спуштиш на негово ниво. - има една поговорка.Ако е целта да се спуштиме на нивното ниво тогаш сме на добар пат.
E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi miТоа е таа Убавина на демократијата, кога момче со ник БАЛИСТ ти кажува дека ќе сме плачеле, во државата Македонија, бидејќи единствено зло ни е што сме Македонци.
За среќа што има модератори албанци, колку е убаво тоа, што опоменуваат ако заборавиш да пишеш запирка. Да.. да, запирка. Важно слобода и ширина за тој што ги слави БАЛИСТИТЕ..
Тоа нема да биде анархија, ќе биде хаос. Повелете!Не се секирај ќе видиш сега анархија каква е навистина....
Ништо..ќе мора америте да ве вадат после со автобуси... исто како и 2001,јбг демократија.E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Ако има внатрешно стабилна држава ништо нема да се случи тие што ќе извикуваат анти Македонски пароли ќе одат у затвор по 10 год ќе се прати ебр сол ќе се направат и тоа е тоаE sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Џабе и да ти одговорам, ми ги бришат мислењата.. албанската кауза е најважна СЕКАДЕE sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
На каков протест ќе излегувате?E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Затоа последните 6 дена во Скопје немаше жив Арнаут по улиците, особено низ Центар, затоа што сте многу храбри.Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.