Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Денес околу 18:30 h пред Зуко и триумфална капија.
Кај беа брајчата да се борат за човекови права денес? Кај беа сите оние кои пишуваа на темата за убиството 300 и кусур страни? Кај беше целиот македонски народ денес? Пред некој ден убија петмина македонски државјани утре можеби и некој од вас ќе скинат. Треба ли да живееме пред компјутер бидејќи е најбезбедно?
Не треба да живееме пред компјутер, само треба да се задржи разум и смиреност. Знам дека не е лесно, не верувам на некој во државава да му е лесно, сите се потресени.
Но, ако навистина се претепани наши деца денес и уапсени затоа што биле на протестот, тоа е веќе друг муабет. Ако има некој информации за деца во станица или претепани треба да се алармира јавноста. Но, како ќе се алармира јавноста, ако ниеден медиум не известува за тоа?

П.С Како што гледам ниеден медиум не извести за ништо од ова, што е поразително и страшно. Премногу гнев има во сите, ако излезе гневот одеднаш, Македонија ќе биде таа што највеќе ќе страда на долг рок.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Искрено, едвај чекам да се испоубиете меѓу себе. Ветувам дека нема да се издепримирам како што се издепримирав за децава.
Не се секирај ќе видиш сега анархија каква е навистина....

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.
Еве и зборете пак за мирни протести и мирни глави вие .... нема мирно со овие само со куршум разбирање.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ако е целта да се спуштиме на нивното ниво тогаш сме на добар пат.
За да го разбереш противникот,треба да се спуштиш на негово ниво. - има една поговорка.

Добро бе што ти е на тебе? Што подджуваш ти,што браниш,кого осудуваш цело време те читам..?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Медиумите ги напумпаа „нередите“, ко по обичај.
Тоа што трчале по улици затоа што ги бркаа полицајци, не значи дека правеле нереди. Точно, можеше да биде подобро организирано, но во толпа секогаш има испади. Овојпат тие воопшто не беа толку страшни колку што медиумите ги претставија.

Секоја чест за велешани и мирниот собир во Велес.

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Тоа е таа Убавина на демократијата, кога момче со ник БАЛИСТ ти кажува дека ќе сме плачеле, во државата Македонија, бидејќи единствено зло ни е што сме Македонци.
За среќа што има модератори албанци, колку е убаво тоа, што опоменуваат ако заборавиш да пишеш запирка. Да.. да, запирка. Важно слобода и ширина за тој што ги слави БАЛИСТИТЕ..
E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
E sto ako sega nie izleguvame na protest (znaete po kolku izleguvame nie se vide i vo Gostivar) sto ke se sluci so ova drzava aj kazi mi
Ништо..ќе мора америте да ве вадат после со автобуси... исто како и 2001,јбг демократија.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Ако има внатрешно стабилна држава ништо нема да се случи тие што ќе извикуваат анти Македонски пароли ќе одат у затвор по 10 год ќе се прати ебр сол ќе се направат и тоа е тоа :)

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Џабе и да ти одговорам, ми ги бришат мислењата.. албанската кауза е најважна СЕКАДЕ
А и не можеш да ме разбереш, што да ти кажам..
Ајде едно нешто: зошто сите албанци имаат лојалност кон Албанија, Косово, а се жители на државава, нели толку сакавте права, плачевте, плачевте, права, права, и сега сакате албанија и косово? Ајде размисли малку
Прочитај брзо зашто бришат овие %%%

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.401
На каков протест ќе излегувате?:vozbud:
Ќе протестирате заради тоа што само петорица егзекутиравте?
Или ќе протестирате затоа што браќата ваши од скопските села некако намалија деновиве со напади врз каури?
А знам бе зашто ќе протестирате - помина Велигден а вие ниту една црква не запаливте. да, ставрно штете за тоа....од друга страна и покрај тоа што не рокнавте ни една црква, сепак бевте прилично креативни за Велики Петок, да не се лажеме.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Haha koja poraka be , sto mislis ti vi se plasi nekoj ne me smej.Vie so ova sami sakate da predizvikuvate incidenti.Posle nemojte da placete zosto tie vaka onaka.
Затоа последните 6 дена во Скопје немаше жив Арнаут по улиците, особено низ Центар, затоа што сте многу храбри.

Kajgana Shop

На врв Bottom