Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Да тргнеа накај Чаир,одлично,нека кршеа таму,нека тепаа случајни минувачи...до мостот и назад...дебили бе да ти ебам...

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Koга веќе јадат гомна,нека ги повратат и пак нека ги изедат пошо преку кур ми е од такви гомнојадачи.
Пред протест се јачаат,за време на протест ги нема никаде,а после протест плукаат по се живо и диво.
Што сакате вие бе не знам.
Иначе океј е за бајраците,ама сите знаат дека тие се веат на утакмици на Вардар,тоа ми беше зборот мене.
Ти што сакаш сите во народни носии ала Танец и Македонски Девојче да ти го играат. Какви се такви се барем излегле...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
Koга веќе јадат гомна,нека ги повратат и пак нека ги изедат пошо преку кур ми е од такви гомнојадачи.
Пред протест се јачаат,за време на протест ги нема никаде,а после протест плукаат по се живо и диво.
Што сакате вие бе не знам.
Иначе океј е за бајраците,ама сите знаат дека тие се веат на утакмици на Вардар,тоа ми беше зборот мене.
Џабе ќе им објаснуваш, кога нема никогаш да разберат.
Во секој случај пак ќе сме ние криви.
Ако не излеземе, КАДЕ СЕ МЛАДИТЕ?
Ако излеземе, ПАРТИЧКИ ОБОЕНИ.
Или втора опција со ХУЛИГАНИ НЕ ИЗЛАГАМЕН НА ПРОТЕСТИ.

Дали некој ги треаше луѓето да прават белји? Не би рекол, ако сакаш прави, ако не патот накај дома.
Не беше само тоа, се палеа свеќи, се оддаде почит...

Нормално е тоа како преставиле на телевизии.
Мора да се испере мозокот, да се нагрдат навивачките групи...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Пак ќе кажам, очекував да видам сплотен народ со молк и запалени свеќи, па и по некој транспарент „смрт за убијците“ но на протестов не видов ништо освен скандирање пароли на етничка основа. Се изгуби цела смисла на протестот

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Муабетот ми беше дека тогаш гневот беше насочен на право место.
Не дај боже да го насочуваме цел гнев што го имаме собрано до сега, ќе биде Хирошима и Нагасаки...

S

Sheldon Cooper

Гостин

Дали некој ги треаше луѓето да прават белји? Не би рекол, ако сакаш прави, ако не патот накај дома.

Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.
Што сакаш од навивачи? „Културна раја“ беше на форум или го гледаше Латас.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Што си во право,во право си,телевизиите веќе почнаа да играат голема улога тука,како и да ја вртиме ние ќе испаднеме криви што сме излегле ВООПШТО НА ПРОТЕСТ.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Иначе од Радишани се собираат за во 8 пред Соборна, затоа немало изгледа никој од 17:00...

A

AnFem

Гостин
Ги избегнував темиве... Сега гледам и зошто. Ништо ново, ништо што би ми влеало надеж.
Овака борбени да беа против вистинскиот непријател. Вистинскиот непријател ќари од створената омраза и ја поттикнува. А вие сте слепи поддржувачи.
Пусто Македонче, ужива во мајндфак-от!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
Не викам не, се пееше цело време, нема да одречам.
Но пееше кој сака, правеа бељи тие што сакаа.
Дали некој ги тераше постарите лица за врат да прават бељи?
Едноставно си дојдоа луѓето, си запалија свеќи и кога групата се упати кон Бит пазар си заминаа.
Јас неможам да гарантирам на еден протест какви се луѓе ќе дојдат. Може да гарантирам за моите познаници што може да направат, ама од кај сда знам кој се ќе дојде.
АМА НИКОЈ НЕМОЖЕ ДА МЕ НАТЕРА ДА НАПРАВАМ НЕШТО ШТО НЕСАКАМ, ПОШТО СУМ ДОВОЛНО СВЕСЕН ЗА МОИТЕ СТАВОВИ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А што пејат тие кога излагаат на протест бре знаеш ли ?
Сигурно не пејат,ој македонац јас го сакам соживот,да го љупам пипер со тебе,да го берим бостан.
Не биди идиот.

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Протестот го уништија 13 14 годишни што гледале филмови со хулгани и фрлаа каменја кон влада не требаше така.
А за полицијата немам зборови тепаше на што ке наиде

Kajgana Shop

На врв Bottom