- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Да тргнеа накај Чаир,одлично,нека кршеа таму,нека тепаа случајни минувачи...до мостот и назад...дебили бе да ти ебам...
Ти што сакаш сите во народни носии ала Танец и Македонски Девојче да ти го играат. Какви се такви се барем излегле...Koга веќе јадат гомна,нека ги повратат и пак нека ги изедат пошо преку кур ми е од такви гомнојадачи.
Пред протест се јачаат,за време на протест ги нема никаде,а после протест плукаат по се живо и диво.
Што сакате вие бе не знам.
Иначе океј е за бајраците,ама сите знаат дека тие се веат на утакмици на Вардар,тоа ми беше зборот мене.
Џабе ќе им објаснуваш, кога нема никогаш да разберат.Koга веќе јадат гомна,нека ги повратат и пак нека ги изедат пошо преку кур ми е од такви гомнојадачи.
Пред протест се јачаат,за време на протест ги нема никаде,а после протест плукаат по се живо и диво.
Што сакате вие бе не знам.
Иначе океј е за бајраците,ама сите знаат дека тие се веат на утакмици на Вардар,тоа ми беше зборот мене.
Не дај боже да го насочуваме цел гнев што го имаме собрано до сега, ќе биде Хирошима и Нагасаки...Муабетот ми беше дека тогаш гневот беше насочен на право место.
Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.Џабе ќе им објаснуваш, кога нема никогаш да разберат.
Во секој случај пак ќе сме ние криви.
Ако не излеземе, КАДЕ СЕ МЛАДИТЕ?
Ако излеземе, ПАРТИЧКИ ОБОЕНИ.
Или втора опција со ХУЛИГАНИ НЕ ИЗЛАГАМЕН НА ПРОТЕСТИ.
Дали некој ги треаше луѓето да прават белји? Не би рекол, ако сакаш прави, ако не патот накај дома.
Не беше само тоа, се палеа свеќи, се оддаде почит...
Нормално е тоа како преставиле на телевизии.
Мора да се испере мозокот, да се нагрдат навивачките групи...
Aло дечко и јас бев на протестот.Ти што сакаш сите во народни носии ала Танец и Македонски Девојче да ти го играат. Какви се такви се барем излегле...
Што сакаш од навивачи? „Културна раја“ беше на форум или го гледаше Латас.Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.
Што си во право,во право си,телевизиите веќе почнаа да играат голема улога тука,како и да ја вртиме ние ќе испаднеме криви што сме излегле ВООПШТО НА ПРОТЕСТ.Џабе ќе им објаснуваш, кога нема никогаш да разберат.
Во секој случај пак ќе сме ние криви.
Ако не излеземе, КАДЕ СЕ МЛАДИТЕ?
Ако излеземе, ПАРТИЧКИ ОБОЕНИ.
Или втора опција со ХУЛИГАНИ НЕ ИЗЛАГАМЕН НА ПРОТЕСТИ.
Дали некој ги треаше луѓето да прават белји? Не би рекол, ако сакаш прави, ако не патот накај дома.
Не беше само тоа, се палеа свеќи, се оддаде почит...
Нормално е тоа како преставиле на телевизии.
Мора да се испере мозокот, да се нагрдат навивачките групи...
Не викам не, се пееше цело време, нема да одречам.Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.
А што пејат тие кога излагаат на протест бре знаеш ли ?Еј жити мене не треси глупости, сведок бев на тоа што го правеа навивачките групи! Медиумите не излажаа за ништо. Бајраци, знамиња и погрдни зборови за албанците беа главните одлики на „протестов“.