Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Момци, со која логиката викате дека се малце, а седите пред пс наместо да сте таму, ако веќе судите за посетеноста, користете барем малце логика.
како бе брат да не слушаш такви муабети? како? - се собрале 100тина 15 годишњаци и кршат што им стигне на пат без ништо да гледаат притоа? врв на се сакале да се степаат со полицијата? па се упатиле на битпазар па незнам ти што...

алоо со кој памет бе? да гарантира некој дека ке биде МИРЕН протест без извикување погрдни зорови према албанците или према БИЛО КОЈ јас сум убеден дека и ти и јас и сите останати ке бевме искочени на протест и ке имаше 10 пати поголема бројка. ова е од шупливо у празно ситуацијава што ја прават.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
:)

Жалам за малата посетеност само.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.191
Сеа ке видите ефикасност на мвр, како одма се наоѓаат сторители коа се се сака ;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Нормално нема.
Сите кисните на форум, facebook итн ( Да не набројувам сеа ) .
И како сакаш да има многу народ кога сите се силни преку виртуелниот свет додека во реалноста сите ќутат и им е страв да излезат на улица !
додека сум јас на форум исто си и ти. но јас немислам да одам и да протестирам т.е да кршам и мавам со камења по некој што не згрешил и да си правам проблеми сам на себе од ништо нешто...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.191
како бе брат да не слушаш такви муабети? како? - се собрале 100тина 15 годишњаци и кршат што им стигне на пат без ништо да гледаат притоа? врв на се сакале да се степаат со полицијата? па се упатиле на битпазар па незнам ти што...

алоо со кој памет бе? да гарантира некој дека ке биде МИРЕН протест без извикување погрдни зорови према албанците или према БИЛО КОЈ јас сум убеден дека и ти и јас и сите останати ке бевме искочени на протест и ке имаше 10 пати поголема бројка. ова е од шупливо у празно ситуацијава што ја прават.
ке беше искочен жими(y)

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
И ова е добро? И ова треба да биде пример за нас? Да се тепаме до смрт? :unsure:
Па тоа и ти зборувам. За јавноста можеби не е добро, ама за мене е во ред. Јас сум за да се повторат оние протести пред Собранието во 2001 кои за малку не успејаа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На форумов има повеќе протестанти. Си го ладат пред пц и фаќаат забелешки за "глупавите" деца кои искочиле на протест. :facepalm:
Секој кој крши и уништува имот на недолжен граѓанин, кој давал пари од свој џеб е ГЛУП човек. Тука нема дискусија. Ако на некој му се крши, нека си крши по дома.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Секој кој крши и уништува имот на недолжен граѓанин, кој давал пари од свој џеб е ГЛУП човек. Тука нема дискусија. Ако на некој му се крши, нека си крши по дома.
џабе објаснуваш некој неможе тоа да го свати.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И еве да кажам нешо пошо бев таму. Бројка мизерна за вакво нешто, млекарите поише се собираат! Се претворија во нешто трето, борба против АЦАБ све у свему... Срам да му е на секој кој не дојде ради 3 капки дожд а си го прчи овде на форум и ми мудрува. ПА уште ми изиграва некој па ќе кажувал дали биле логични или не протестиве, немало против кого да се доаѓа. Тоа ви се изговори драги мои пичкици!!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Стварно не сваќам зашто се овие протести?
Зашто протестираат?
На која основа?
Знаат дека убијците се Албанци?
Дали воопшто знаат што се има точно десено таму?
Дали воопшто знаат тие што прават?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483

Тоа нема врска, ти и повеќето во државава не сте знаеле пред да почне протестов дека ќе бидат деца (ти не си останал дома заради таа причина) тука не се зборува за оправдување на чинот/идеологијата на оние кои протестираат, него се дискутира за посетеноста и зошто истата е мала?

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Jaс сум на протест тепам Албанци сега...Преку мојот iPhone ви пишувам.:)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Стварно не сваќам зашто се овие протести?
Зашто протестираат?
На која основа?
Знаат дека убијците се Албанци?
Дали воопшто знаат што се има точно десено таму?
Дали воопшто знаат тие што прават?
Ти знаеш !?

Kajgana Shop

На врв Bottom