Толку ти е цената, може да најдеш за околку 600евра отклучен, по пазар3/реклама5, иначе регуларно 39 990денари во купилаптоп, 16Гб верзија. Во т-мобајл е кодиран, ќе ти работи само со т-мобајл, има начин да се декодира со едни картици(40евра е минимално таква картица), ама незнам колку се добри тие.Сакам да земам iPhone 4S ама некако ми е многу скап дали знае некој како се движат цените во др. земји? ако вие имате земено од странство кажете ми цена и дали работи на мак.картички .. или некој ако продава нека пише !
Сакам ајфон4с али ми е скап.Сакам да земам iPhone 4S ама некако ми е многу скап дали знае некој како се движат цените во др. земји? ако вие имате земено од странство кажете ми цена и дали работи на мак.картички .. или некој ако продава нека пише !
Истово го мислам. Практично незнам како би ти послужил. Ако ти треба нешто за сурфање итн земи таблет како iPad, мн покорисен е. Сега за едно 2-3 недели ќе дојдат поефтини iPads кај нас во МК, моментално има али цените се надувани.Не да мрчам ама вистина за џабе фрлаш пари.
Сигурно можеш со 600 евра подобро да ги намениш.Ако веќе си се решил да купуваш мој совет ти е заштеди и чекај да излезе Ајфон 5 пошто 4с ти е без некоја значителна надградба освен во цената.
Ајфонот е многу јак телефон ама 90% го купуваат за фалење као демек види ме Ајфон имам.
Немој да се лажеш дека има некои функции што се значително подобри од конкуренцијата.
Телефонот си е класа за себе ама купи го само ако имаш пари за фрлање ако ти е за фалење за 6 месеци ќе излезе 5-ка и твојот ќе биде стара мода.
Сакам ајфон4с али ми е скап.
Е реши се, или си фраер или не си.
Срамота е да купиш ајфон и да викаш дека ти бил скап.
Не бе шефе погрешно си разбрал треба да направиш договор со еден од понудените провајдериАбе луѓе, земете си Siemens A52 Бар нема да ве боли главата ако ви се заебе.
Иначе, 199 долари е iPhone 4S (16GB) кодиран на некоја мрежа од Америка. Е сега да го земеш од таму не знам дали ќе успееш да го откодираш....
Е шо знам јас како ојт, ако е за така и на Т-Мобајл ќе напрајш договор и шо? Нишо.
--- надополнето: 16 април 2012 во 00:40 ---
Не бе шефе погрешно си разбрал треба да направиш договор со еден од понудените провајдери
AT&T, Sprint, and Verizon
да потпишеш повеќегодишен договор со нив. Ќе ти ги земат парите они на друг начин нема така ефтино да поминеш не го даваат они за 199! А за откодирање може тоа не е проблем.
Нишо за тој шо ќе го одерат со договорот али парички за провајдеритеЕ шо знам јас како ојт, ако е за така и на Т-Мобајл ќе напрајш договор и шо? Нишо.
Зарем фраер си ако имаш ајфон?Сакам ајфон4с али ми е скап.
Е реши се, или си фраер или не си.
Срамота е да купиш ајфон и да викаш дека ти бил скап.