Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ќе отвараме тема за класикото? Ако се отвара, на располагање сум.:)
Домаќинот отвара :)
Ќе ја договориме ние кој да ја отвори, само да не биде предвреме, да не се наполнат 100 страни со глупости.
И дај Ел Класико иде, карајте се за тоа, остајте Валенсија на страна :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
лелелелелеллелееее ретарди. Испадна дека они се оштетени од судиите

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Фарселона со судиите поминвит секако........гарантирам дека да се вратит Ди стефано,а и Пушкаш од мртвите,џабе им е на нашиве.Едноставно УЕФАЛОНА си го знајт својот фаворит,и во Шпанија и во ЛШ....така да јас уше од сеа знам дека титулата ќе ја зејт Фарселона,и Леси ќе е најдобро куче,овај де најдобар играч,и така.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Абее.. На вас да ви се случеа тие 3 судиски оштетувања(Хетафе, Еспасол и Осасуна), Мурињо во знак на протест ќе се откажеше од натпреварувањето и немаше ни да играте во лигата. Службено ќе ги предававте сите натпревари.
Ама, ова ти е. Демократија, секој може да пишува на форумот и секој може да се прави несалам, освен оној кој стварно е таков.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абее.. На вас да ви се случеа тие 3 судиски оштетувања(Хетафе, Еспасол и Осасуна), Мурињо во знак на протест ќе се откажеше од натпреварувањето и немаше ни да играте во лигата. Службено ќе ги предававте сите натпревари.
Ама, ова ти е. Демократија, секој може да пишува на форумот и секој може да се прави несалам, освен оној кој стварно е таков.
Се знаеш ти

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Фарселона со судиите поминвит секако........гарантирам дека да се вратит Ди стефано,а и Пушкаш од мртвите,џабе им е на нашиве.Едноставно УЕФАЛОНА си го знајт својот фаворит,и во Шпанија и во ЛШ....така да јас уше од сеа знам дека титулата ќе ја зејт Фарселона,и Леси ќе е најдобро куче,овај де најдобар играч,и така.
Please say that you are troling......please please say that:facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
:facepalm: па озгоре ќе ме прават ќорав, абе дечишта, џабе ставате слики кога марка бришеше цел играч (не се сеќавам кој тим играше против барса) за да докажат дека голот на барса било офсајд :pos:
на видеото се гледа чисто како солза дека беше рака, ама мадридисти ногу јасно ќе се прават на тошо :tapp:
после со кој памет крекате кога има спорна ситуација за барса, ја незнам :tapp:
ај ќутете си таму, каде ради судиски грешки сте на прво место, па озгоре ќе ми ќењат тука за барса. кретенизам
--- надополнето: 15 април 2012 во 19:52 ---

па шо сакаш да рече бе :pos: дека било пенал (мурињо ќе го стрела на лице место)
после секој кикс мурињо ќења за судиите, сакаш играчите да признаат :tapp:
малоумни :pos: ние ако сме малоумни вие сте феномени. да плукаш по судиите е многу полесно, отколку да си признаеш дека грешката е до твојот тим. незнам само како можете да му се восхитувате на мурињо. откако дојде на клупата на реал (јесте дека се многу подобри) го изгубивте моралот. толку ниско паднавте шо почнавте да се вадите со судиите (учете од другар ви мурињо), како тоа они ја фаворизират барса :facepalm:
а мурињо почна да кења за судиите, зато што си пати од комплексот барса, и е таков човек на понашање (идиот)
Ваков ГЛУП пост не заслужуе никакво внимание од останатите, ама ај еве те цитирав само да знаеш за друг пут, да не тресеш вакви глупости.
Ако си слеп, би ти препоручал да идеш на доктур, немој другите да ги праеш слепи.

И да, Мурињо почна да плаче од кога дојде во Реал зошто имал КОМПЛЕКС (ако уопште знаеш што значи зборов, ако не знаеш молимте не го користи), комплекс од тоа што ви го даде на Ноу Камп и му укључивте прскалки. Да, ГОЛЕМ “комплекс“ имаше од вас.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ти бе бараше да почнит некој,шо ми кукаш сеа? :P
Многу некако нападно ти бе....полека тоа со деновите нека расте тензијата, не наеднаш испука се, шо ќе ти остане за во петок и сабота :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Многу некако нападно ти бе....полека тоа со деновите нека расте тензијата, не наеднаш испука се, шо ќе ти остане за во петок и сабота :)
Абе јас колку да запалам атмосфера,ама никојј не ме еб*т ни 3 %,само ти...така да за џабе ми беше :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
И да, Мурињо почна да плаче од кога дојде во Реал зошто имал КОМПЛЕКС (ако уопште знаеш што значи зборов, ако не знаеш молимте не го користи), комплекс од тоа што ви го даде на Ноу Камп и му укључивте прскалки. Да, ГОЛЕМ “комплекс“ имаше од вас.
Односите Мурињо-Барса се многу поодамна од Интер и прскалките. ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Односите Мурињо-Барса се многу поодамна од Интер и прскалките. ;)
Ич не ме интересира, не ни се замарам со тоа. Само дефинитивно такви глупи коментари бодат у очи, ни 10 годишно дете неможе да напише таква глупост.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ваков ГЛУП пост не заслужуе никакво внимание од останатите, ама ај еве те цитирав само да знаеш за друг пут, да не тресеш вакви глупости.
Ако си слеп, би ти препоручал да идеш на доктур, немој другите да ги праеш слепи.

:facepalm: или се праеш мрднат, или си стварно мрднат
мурињо рипал на кампот ???? а оти рипаше на кампот ??? просто едноставно, КОМПЛЕКС !!! оти не рипаше другата година после дебаклот на кампот 5-0 ??? на мурињо му бапнаа клоцата од барса (како преведувач, подоцна асистент), најверојатно си бил во мадињата на татко ти тоа време. исто сигурно незнаеш дека кога рајкард го отпуштија, на листата на можни тренери беа гвардиола и мурињо, но сепак барса го одбраа гвардиола, и овој (мурињо) почна да трола против барса , потоа следеше кењањето со судиите. ете ти го комплексот, а ТИ ако незнаеш шо значи тој збор, слободно гуглај и дојди кажи ми шо прочита

Kajgana Shop

На врв Bottom