Ф
Флеш
Гостин
So e ova samo mali deca imame za navivaci,a jaki tetki,a stari vukovi ....OMG
Where are we ?! You are in TWILLIGHT ZONE, SONY BOY
So e ova samo mali deca imame za navivaci,a jaki tetki,a stari vukovi ....OMG
Што се случи со Аце Толески?Вчера Тиквеш - Македонија Ѓ.П. 2-0 (1-0) !!
Тоа е тоа кога не се купуваат утакмици у гости ќе се губи ... со овие играчи ќе биде чудо и бараж да играме !!!
Aце Толески на првата утакмица со Миравци се повреди и од тогаш го нема ... поарно да не го земаа !!!Што се случи со Аце Толески?
http://tv.ffm.com.mk/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=9&video_id=189
Тука може да погледнете снимка од натпреварот..
Иначе Тиквеш заслужено победи и беше подобар тим во целиот натпревар
тоа што го реков уште во август месец дури сега ме свативте дека оваа екипа не е за во прва лига подобро уште година во втора па да се искали добар тим отколку да се изгори овој тим во прва лигаВчера Тиквеш - Македонија Ѓ.П. 2-0 (1-0) !!
Тоа е тоа кога не се купуваат утакмици у гости ќе се губи ... со овие играчи ќе биде чудо и бараж да играме !!!
Абе па и ти, ко демек за прва лига требаат кој знае какви играчи...тоа што го реков уште во август месец дури сега ме свативте дека оваа екипа не е за во прва лига подобро уште година во втора па да се искали добар тим отколку да се изгори овој тим во прва лига
A ти мислиш дека ќе останат овие играчи сега што играат ако влеземе во 1 лига ?!тоа што го реков уште во август месец дури сега ме свативте дека оваа екипа не е за во прва лига подобро уште година во втора па да се искали добар тим отколку да се изгори овој тим во прва лига
Чекај да видиме има уште за играње ...Абе па и ти, ко демек за прва лига требаат кој знае какви играчи...
Ќе го продавате баражот или ќе купувате? Ништо чудно да има нешто помеѓу Тетекс и Ѓорче...