Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ццц.... уште ли бе? :pos:
Не, не, така ако рачунате, веќе требаше Барса " pasillo" od 22-ро коло да праат па наваму :tapp:

Што ви прават судиите еј... вака Реал да го дупчат, идам со реденик TNT и цела шпанска фудбалска федерација у ваздух ја дигам бе! Кои мекуши сте вие значи, само на форуми плачете :place: :place: :place:
како прво јас не навивам за Барселона и Мадрид ми е поомилен тим:D..само смешно ми е што се расправате за судиите а тие си ја вршат работата максимално коректно и за Барселона пишав бидејќи ја имав на ливче на сите три натпревари а судиите со маестралните одлуки се прославија на штета на Барселона..и ај Христос воскресе :D

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
како прво јас не навивам за Барселона и Мадрид ми е поомилен тим:D..само смешно ми е што се расправате за судиите а тие си ја вршат работата максимално коректно и за Барселона пишав бидејќи ја имав на ливче на сите три натпревари а судиите со маестралните одлуки се прославија на штета на Барселона..и ај Христос воскресе :D
Вистина воскресе! :)

Ама тоа ми е мене зборот одамна. Со извесни грешки, за и против, двете екипи.

Само па сега, немој и ти да заебаваш. Дозволуваш емоција на поебано ливче, да ти влијае, и да генерализираш со претходниот пост. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Факт, вчера беше досуден прв пенал против Реал Мадрид у Примера од април 2011.
Шо да праиме, ние неаме два голмана као вас, т.е. пак ке речам нема секој тим Бускетс.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

После натпреварот и самиот Игуаин изјави дека немало рака, не бидете толку малоумни, иако неможам да ви го земам тоа право.

Kajgana Shop

На врв Bottom