Пасат 2.0 140 кс, 2005 г. VS. Мерцедес Е 220 150 кс, 2003 г.

• Креатор на темата Креатор на темата ordanco
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
4
Би сакал да добијам мислење за овие два автомобила, во цена се некаде се тука, во потрошувачка пак тука некаде, е сега во одржување во вожња и.т.н. молам некој нека даде мислење кој е подобро да се поседува доколку би сакал некој да го купи во моментов( Мерецедесот би бил 9 години стар а пасатот 7, а во километри мислам дека подендакво би имале поминато 200 000+)

Има 2-3 теми вакви,можеше таму да го поставиш прашањево,не за друго,можда и ќе го најдеше одговорот...

мене повеќе мерак ми прави Мерцедесот,а со оглед на тоа што се тука некаде со све,подобро мерцедес...

Има 2-3 теми вакви,можеше таму да го поставиш прашањево,не за друго,можда и ќе го најдеше одговорот...

мене повеќе мерак ми прави Мерцедесот,а со оглед на тоа што се тука некаде со све,подобро мерцедес...
daj link

Мерцедес е за луѓе кои користат вијагра, освен AMG, SL, SLK и SLR моделите, не се стартни, досадни се и квалитетни .... ;)

Би сакал да добијам мислење за овие два автомобила, во цена се некаде се тука, во потрошувачка пак тука некаде, е сега во одржување во вожња и.т.н. молам некој нека даде мислење кој е подобро да се поседува доколку би сакал некој да го купи во моментов( Мерецедесот би бил 9 години стар а пасатот 7, а во километри мислам дека подендакво би имале поминато 200 000+)

Тебе што ти прави повеќе кејф? Што се мене тиче ја би Мерцедес и плус пакетче вијагра. :D

Мерцедес е за луѓе кои користат вијагра, освен AMG, SL, SLK и SLR моделите, не се стартни, досадни се и квалитетни .... ;)
ако е така тие пасат шо воза секое сабајле по една чаша Село пиат..

Двата модела што ги има ставено се за такви луѓе :)

Хахахахха, ти кажувам само за мерцедес, како ќе те гледаат на улица :)

Јас како шо знам кога ке те видат со Мерцедес мислам дека не те гледаат како да користиш вијагра, баш те гледаат како човек од повисока класа малце.....чисто онака како јас ги гледам другите како гледаат на лица со мечки. ;)

Јас како шо знам кога ке те видат со Мерцедес мислам дека не те гледаат како да користиш вијагра, баш те гледаат како човек од повисока класа малце.....чисто онака како јас ги гледам другите како гледаат на лица со мечки. ;)

Фанови на спуштени југа,101,фичо...

Јас лично што би избрал?
Ниеден од понудените.
Стопати сум кажал дека тоа за наши услови се премногу извикани, извулгаризирани и исељачени марки, што не значи дека не се квалитетни возила, туку напротив.
Вкус е во прашање.
Од друга страна тука пристигнуваат извозени, амортизирани такви возила. Внимавај!
200000+ км поминати значи дека наскоро ќе треба да очекуваш малце поозбилни зафати по возилото. Ако ништо друго, амортизери, чаури, разни гумени заебанции по трапови, ауспуси...
Сепак, ти си знаеш.

Баш се утепувате со муабетиве, само деца купуваат коли во обзир на тоа како ќе ги гледаат на улица.

Пасатот некако е по шмекерски направен,според мене стар мецердес купува клошар заради некој си негов змислен престиж..
Мерцедес да ама гланц нов од слон и да се опрчиш минимум едно 60-70000 илјади евра.
Е тогаш ќе имаш некои замислен престиж,мада за 60-70000 илјдаи евра имаш доста избор.
Фраер со мерцедес беше во 70-80 години од минатиот век во СФРЈ.

Пасатот некако е по шмекерски направен,според мене стар мецердес купува клошар заради некој си негов змислен престиж..
Мерцедес да ама гланц нов од слон и да се опрчиш минимум едно 60-70000 илјади евра.
Е тогаш ќе имаш некои замислен престиж,мада за 60-70000 илјдаи евра имаш доста избор.
Фраер со мерцедес беше во 70-80 години од минатиот век во СФРЈ.
Не знам стварно дали ова ви личи на стар мерцедес
review

--- надополнето: 16 април 2012 во 00:43 ---

Attachments

• Mercedes_Benz-E_Class_W211-foto_b11151.jpg
    Mercedes_Benz-E_Class_W211-foto_b11151.jpg
    192,1 KB · Прегледи: 51
  • 0308_03z+2004_Mercedes_Benz_E_Class_Estate+Rear_Drivers_Side_View.jpg
    0308_03z+2004_Mercedes_Benz_E_Class_Estate+Rear_Drivers_Side_View.jpg
    33,6 KB · Прегледи: 44
Земи BMW 320d друже некако посекси е и малку поефтино од мерцедесот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom