Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Може линк да остави некој каде ќе има прес? Фала.

Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..

Премногу нелогички ми изгледа ова...

Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..

Мајка ти у станица на гости да не била?
Дај не лупајте рекла-казала муабети, доста ни се.
Сериозно.

аииииииииииииииииииииииииииииии... Дај Боже да фатиле, дај Боже! Него некој најде линк за у живо или од МИА да чекаме?

Кај била на гости?
Од каде е изворот на информацијата?

Длабоко од центарот...
Смешно е вака да испрашувате ебаГо,од кај е шо е ќе видиме дали лаже или не, на вестите ќе кажат :cautious:

Од каде ова сега???:oops:

како знаеш дека е поврзан со убиството?

Подобро да молчат и да ја завршат работата како што треба!
Што корист ако јавно се каже се ,а на врат ги навлечеме сите од меѓународниве политичари.Па притисоци па договори и т.н.
Мислам дека молкот е паметна опција сега.Ни фрлија мамка ,мудро е да молчиме и работиме.
А ако е тоа што мислам дека е ова масло на косоварски банди +некоја од нашиве алб.партии,гадно ќе се зафркнат затоа што овој пат никој од меѓународниот фактор нема да ги подржи.

Неможе туку така го нашле го претепале еве го он е.Прво ке го испрашуваат 2 3 дена да ги каже сите да каже детаљи што било како било зашто било.Ова е не логично иако посакувам да е вистина.

Полека бре луѓе полека !

Да почекаме официјални вести.

И сигурно нема одма да го тепаат,ќе го испитуваат прво.

Не бе, ако има осомничен одма ќе го покажат, не може да се чека ќе се испокољаме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom