♛ Монте Карло 2012 (Rolex Masters) ♛

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ноле изигра многу јак меч со Рафа тука 2009 во финалето, не гледам зашто не би можел и да го победи

Првиот гледан тениски турнир во мојот живот :) овде почна се хехе.Прв пат го видов тука Надал, еден јебан тенисер не познавав до тогаш.Mе изненади ептен, детиште беше а така добро и борбено играше и така и почнав да навивам за него.Ми фалат тенисерите како Гастон Гаудио, Гиљермо Кориа, Чела, Моја и сите од тоа време :(

Гастон Гаудио каков тенисер човече! Мило ми е што некој го спомна. :D

Се извинувам за оф-топикот. :)

Ноле изигра многу јак меч со Рафа тука 2009 во финалето, не гледам зашто не би можел и да го победи

Слабо играше Надал 2009, после Индијан Велс се изгуби. Можеби полошо и од 2011..... ако е агерсивен како во 2010 тогаш може да се надеваме на победи против Новак.

И Иснер се повлече од турнирот.
Се мислам дека ќе гледаме некое шпанско финале на крајот. :)

Ццц, само некои добри играчи се откажуваат. Со тоа губи на квалитет турнирот.... барем Надал - Новак да е финале...

Ne e se do agresivnosta,do psihata e ,a Nole ima pobednicka momentalno,sho ne moze da se kaze i za nadal .I ne znam koj spomna gore 2009 deka ne igral dobro...monte carlo 2009 beshe eden od najdobrite natprevari sho sum gi gleal taka da bez kenjanje mnogu,nadal za mnogu malce tepashe togas.

Ne e se do agresivnosta,do psihata e ,a Nole ima pobednicka momentalno,sho ne moze da se kaze i za nadal .I ne znam koj spomna gore 2009 deka ne igral dobro...monte carlo 2009 beshe eden od najdobrite natprevari sho sum gi gleal taka da bez kenjanje mnogu,nadal za mnogu malce tepashe togas.

Друже, го гледам Надал како игра уште од 2004-2005. Го следам секој негов меч, дали ќе ми кажуваш дали играше доволно добро во 2009, јас ти велам дека беше лош и затоа едвај го тепаше Новак 6-3 2-6 6-1 беше во Монте Карло, 7-6 6-2 во Рим и 3-6 7-6 7-6 во Мадрид. Тогаш Новак беше многу многу послаб од овај моменталниот сега, затоа нема премногу непотребна дискусија за тоа. Пушти гледај Надал од 2010 на земја и спореди со 2009 па врати се да пишеш тука ;)

Опа бато ќе има дојави за кладилница. Само ако не сте пуштиле некој тип:D

Опа бато ќе има дојави за кладилница. Само ако не сте пуштиле некој тип:D

Не баш дојави, ама ќе се потрудиме да земиме некој денар, пошо немат смисла веќе ова. :D

Иначе сега тенисериве многу прават пресврти, и тоа намерно. Некои играат против некои што се надвор од топ 1000 и губат 3-6 0-3*, со два брејка во вториот сет... ти се молам и LIVE BETTING доаѓа супер коефициент и брачед му од тој подобриот тенисер уплаќа пари, полна капа. :D

Понеделник имаме еден добитен тикет, исклучиво Монте Карло, не мешаме челенџери и разни ср*ња, ќе падниме на нив, многу местат. :)

Не баш дојави, ама ќе се потрудиме да земиме некој денар, пошо немат смисла веќе ова. :D

Иначе сега тенисериве многу прават пресврти, и тоа намерно. Некои играат против некои што се надвор од топ 1000 и губат 3-6 0-3*, со два брејка во вториот сет... ти се молам и LIVE BETTING доаѓа супер коефициент и брачед му од тој подобриот тенисер уплаќа пари, полна капа. :D

Понеделник имаме еден добитен тикет, исклучиво Монте Карло, не мешаме челенџери и разни ср*ња, ќе падниме на нив, многу местат. :)

Имам огромни очекувања од вашево познавање на кладилнициве. Вчера брат ми ми напишал едно ливче абе милина и Наполи ме зафркна само за 2500. :mad: Морам да се вратам во живот:D

Излезе жребот. Погледнете го на следниот линк.

Немам време да погледнам кој како игра, со кого. Видов дека Рафа во второ коло игра против Штепанек или Ниеминен. Ѓоковиќ против Сепи или квалификант. Рафа го има Алмагро во четвртфинале, а Ноле го има Ферер. Тешка задача за Ноле....

^ Уште во 3то коло Ѓоковиќ го очекува некој од Томиќ или Долгополов. И едниот и другиот се големи таленти

^ Уште во 3то коло Ѓоковиќ го очекува некој од Томиќ или Долгополов. И едниот и другиот се големи таленти

Долгополов и не ме импресионираше против Надал во Индијан Велс, тапа играше....

Dolgopolov nekako ne e neso posebno u posledno vreme...a Tomic na zemja,ne me zaebavaj nema pominato vtoro kolo xD

Долгополов кога ќе го среди првиот сервис тогаш ќе го сметам за сериозна закана. Со сегашната игра тој на посилниве тенисери може да им направи проблем само во прв сет, после нагло паѓа со игра и адио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom