/МIRЧ3_МкД\
Временски патник
По ова и многу други случаи гледам дека можеби сме единствена земја која демократијата ја свати навистина сериозно и ја зема здраво за готово..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако некој бил на аеродром ќе види дека 70% од патниците се албанци.Убаво пишаа погоре-што се бара на пазарот тоа и се нуди на продажба.Инаку што се однесува до УЈП и другите државни органи можат само да влезат и да си купат по едно капче и по некој привезок.
Ако некој бил на аеродром ќе види дека 70% од патниците се албанци.Убаво пишаа погоре-што се бара на пазарот тоа и се нуди на продажба.Инаку што се однесува до УЈП и другите државни органи можат само да влезат и да си купат по едно капче и по некој привезок.
Епа не треба тука да се обвинува народот. Народот убаво знае што треба да се продава на Македонски аеродром целата кривица е кај мвр тие седат со скрстени раце , а ние ќе војуваме по улици за нив (слуги). Да беше ова на солунскиот аеродром и да пишуваше Macedonia forever за 15мин или ќе беа во затвор и малтретирани или демолирана цела сувенирницаИ што сега ако 70% се албанци на аеродромот, до толку ли се без памет и ненормални Албанците па на Македонски аеродром да продаваат албански мочани сувенири, доста е срамно замислите странец влегува во Македонија и купува албански сувенир за спомен и да се сеќава дека бил во Македонија, ТАМУ ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАВА МАКЕДОНСКИ СУВЕНИРИ А НЕ АЛБАНСКИ!
И треба да се преземат мерки под итно!
Јас пријателе не патувам често но имав прилика да работам еден месец на аеродромот и тоа го забележав.Често патувам и со сигурност кажувам дека не се 70% Албанци.
Клати врата,земај плата.За тоа се таму.не, туку имаат моќ и да ја затворат ако сакаат, само шо некои од нив заборавиле зошто се таму
Да точно дека не треба да се обвини народот за ова, за ова ако некој е виновен тогаш тоа е мвр, тие не си ја вршат работата како што треба.Епа не треба тука да се обвинува народот. Народот убаво знае што треба да се продава на Македонски аеродром целата кривица е кај мвр тие седат со скрстени раце , а ние ќе војуваме по улици за нив (слуги). Да беше ова на солунскиот аеродром и да пишуваше Macedonia forever за 15мин или ќе беа во затвор и малтретирани или демолирана цела сувенирница
Смејурија жива е ова. Го нема во ниедна (банана) држава на светов.