T
Tetro
Гостин
Цук, не можам јас на негово ниво да се спуштам. Он е едно дванајсе левела пред мене.Не се сетив да проверам Сега се сетив, фала.
Продолжете...
Цук, не можам јас на негово ниво да се спуштам. Он е едно дванајсе левела пред мене.Не се сетив да проверам Сега се сетив, фала.
Продолжете...
I ke bide i ke bide uste se zivi tie sinovi ako drzavata im svrte grb pak se so polno srce da ja odbranat !!!!!!!!Ама беше...
Како што ти сметаа децата, па најдовте лек и ги егзекутиравте ? Тоа е веќе повеќе од јасно дека самиот факт што сме Македонци ви смета, и сакате да не снема. Тоа кај вас е нормална појава, немора да ја кажуваш тука, јасно ја докажувате во пракса.Мене не ми е проблем банот. Неам што да праам и ве тормозам вас фашистичките идјоти, знаеш тоа е као терапија после изнасилено медиумско тероризирање (Бодријаровски - ама ти тоа не го знаеш).
Не ми е јасно како администраторите, толку лајноконсумирачи не ги испобркале од оваа место. Како не ги исчистиле. Како дозволиле оваа место да стане кич простор на кич интелекти, неписмени, малограѓани, медиокритети, културно ретардирани персони. Лошо е тоа. Вие тука култивирате една ниска и идјотска клима на развиток. А вие сте дел од моето општество и тоа мене ми смета ретардче.
така ти мислиш...ај прашај ги нив да видиш шо ќе ти кажат..нејќат да слушнат после сето тоа шо го преживеаа а не добија ништо од државата,додека тие од другата страна сега се со функцииI ke bide i ke bide uste se zivi tie sinovi ako drzavata im svrte grb pak se so polno srce da ja odbranat !!!!!!!!
Damn човеку потребна ти е социјализација, не ја труј темава и да си во право за нешто, имај почит 5 души отидоа.Мене не ми е проблем банот. Неам што да праам и ве тормозам вас фашистичките идјоти, знаеш тоа е као терапија после изнасилено медиумско тероризирање (Бодријаровски - ама ти тоа не го знаеш).
Не ми е јасно како администраторите, толку лајноконсумирачи не ги испобркале од оваа место. Како не ги исчистиле. Како дозволиле оваа место да стане кич простор на кич интелекти, неписмени, малограѓани, медиокритети, културно ретардирани персони. Лошо е тоа. Вие тука култивирате една ниска и идјотска клима на развиток. А вие сте дел од моето општество и тоа мене ми смета ретардче.
Мислев на јамајка и пукк, но добро.Цук, не можам јас на негово ниво да се спуштам. Он е едно дванајсе левела пред мене.
Мене не ми е проблем банот. Неам што да праам и ве тормозам вас фашистичките идјоти, знаеш тоа е као терапија после изнасилено медиумско тероризирање (Бодријаровски - ама ти тоа не го знаеш).
Да де да, све е другиот крив, иритира нашата појава. Тие дечки што отишле таму биле заведени од системот, не знаеле дека си имаат работа со племе расипано, туку биле затруени со соживот.Коа неписмен као тебе нема за што да се фати, па ќе проба да прочачка „култура“ јеботе.
--- надополнето: 14 април 2012 во 02:14 ---
Ебате кретен ебате... хахах... на кого му сметаа бре идјоте... не сфаќаш дека ти си оној обратниот... дека и ти ќе убиеш за нешто да покажеш и докажеш... на крај не сте вие виновни, така ве дресирал системот... кривицата е кај него... ама иритирате бе малоумници... не за друго...
Jas sum uveren i siguren deka postojat ako nekogo prasuvas prasaj me mene zasto i kako .KOJ BIL ZNAE .....така ти мислиш...ај прашај ги нив да видиш шо ќе ти кажат..нејќат да слушнат после сето тоа шо го преживеаа а не добија ништо од државата,додека тие од другата страна сега се со функции