T
Tetro
Гостин
Прво немири, па после се друго.Која корист Франција има од ова? Што сака да постигне?
Шпекулации (кои држат вода) има дека тајна структура оперираше на теренов и обучуваше паравоена формација.
Прво немири, па после се друго.Која корист Франција има од ова? Што сака да постигне?
Кој збори за семејствата на загинатите БРЕ !
Човек без мозок ебате !
Оди реши го што дремеш на форум и јадеш кикирики???
Да серете први сте мајку му стара,а на дела нигде ве нема.
Што кур ќе ми е јас да си ја знам историјата. Тоа ќе ја поправи мојата „нереализираност“? Ебати историјата ако си дудук.
Јеби га бар е жив....Овој Зоран откога го исчукаа луѓето на Мујо му се споија жичките!!
Темата е споена никот му еКој ја избриша темата
уапсени македонци зошто протестираат
? ? ?
Таман да пишав на дечкото што беше напишал дека тој го поставил клипот на јутуб и имал други како полицајци тепаат некој ја избриша темата и не му ни видов никот на корисникот ?
Види,јас израснав во Бутел и никогаш ништо лошо не ми се случило.Точно, Албанците донекаде самите си се виновни за лошиот глас што ги бие. Мораме да сватиме дека постојат запалени глави кои не размислуваат тревезно како кај нас, така и кај нив. бесот не заслепува и не прави неразумни. сакаш да кажеш дека ќе бидеме егзекутирани. од кого? се дур не се дознае вистината ти целиш во анонимен непријател. зарем толку брзо го заборавивте убиството во Гостивар кога полицаец уби две момчиња? тоа резултираше со немири но не и со крвна одмазда како што сите очекуваа! зарем тоа не ви беше доволен доказ дека не можете истите карактеристики да им ги препишете една цела нација? сакаш да ми кажеш дека ти лично си подготвен да убиеш некого без причина жена, дете или маж само поради тоа што се Албанци? размисли, не верувам дека си толку свиреп.Барем ќе пробаме да се одбраниме, а вака ќе бидеме егзекутирани без можност за одбрана....
Не збори вакви глупости за мртви луѓе, не е у реду само така да ти кажам. И не јади гомна за некој што лично не си познавал.Јеби га бар е жив....
А Мујо како е , добар е ?
Видиш како се препозна некаде. А јас као Сократ ти помогнав, и го родив знаењето во тебе.
За разлика од вас ние не носиме ножеви и палки во училишта/работа , не верувам дека македонец би го сторил тоа освен ако не се докаже ...Еве уште еден прдеж. Успеаја да ви имплантираат таква логичка конструкција и резонирање, што секогаш кога Македонец ќе биде убиен/натепан тоа мора да го сторил Албанец, и обратно. Еј ум, ум.
Ај се кладиме нема да може да те разбере.Види,јас израснав во Бутел и никогаш ништо лошо не ми се случило.Точно, Албанците донекаде самите си се виновни за лошиот глас што ги бие. Мораме да сватиме дека постојат запалени глави кои не размислуваат тревезно како кај нас, така и кај нив. бесот не заслепува и не прави неразумни. сакаш да кажеш дека ќе бидеме егзекутирани. од кого? се дур не се дознае вистината ти целиш во анонимен непријател. зарем толку брзо го заборавивте убиството во Гостивар кога полицаец уби две момчиња? тоа резултираше со немири но не и со крвна одмазда како што сите очекуваа! зарем тоа не ви беше доволен доказ дека не можете истите карактеристики да им ги препишете една цела нација? сакаш да ми кажеш дека ти лично си подготвен да убиеш некого без причина жена, дете или маж само поради тоа што се Албанци? размисли, не верувам дека си толку свиреп.
Што кур ќе ми е јас да си ја знам историјата. Тоа ќе ја поправи мојата „нереализираност“? Ебати историјата ако си дудук.
Добро бре будало генерализирачка, кој тоа НАС и ВАС! Само будали како тебе имаат потреба од партикуларна идентификација на човечкиот род.За разлика од вас ние не носиме ножеви и палки во училишта/работа , не верувам дека македонец би го сторил тоа освен ако не се докаже ...