Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Член од
8 март 2012
Мислења
24
Поени од реакции
5
Додека нема официјално соопштение од Судска Медицина и МВР немам никакво мислење и никого не кривам ... нека почиваат во мир !!
Да не се лажеме се е познато се се знае....Кој би можел да биде друг мотив за да се одземе живот на 4 млади луѓе чиј живот е пред нив...:O Јавна тајна :D
--- надополнето: 13 април 2012 во 16:31 ---
Поминав сега од центар со кола и не се гледаше поголема група не луѓе никаде
Македонче да се организира :O Да видам нема да верувам ;)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
M

Moon Child

Гостин
Се согласувам со тебе комплетно. Остај тоа, се согласувам дека треба протест и за работи кои не се предмет на шпекулација како на пример енормните цени на горивата, струјата, греењето. Ама и за тоа ќе се најде некој macedonian.boy123 што ќе ги оправдува таквите поскапувања директно удирајќи по џебот на граѓаните.

Епа ова не е удирање по џебот, туку пострашно. Удирање по слободата на движење!
Веќе има таков што оправдува, на пример, Мјолнир. Ете во темата за поскапените горива, прв излезе и пробуваше да оправда.:facepalm:

Дефинитивно треба да се дејствува веќе!Поддржувам секаков вид на изразување револт, макар нека биде и со кршење! Со мирен протест веќе ништо нема да се постигне!

С

Само Човек

Гостин
Еднаш мајка тереза рече кога ќе има протест за мир викнете ме .
И дајте престанете бре секој 5-ти ден одам од чаирчанка до пластичарите , лани идев секој ден низ тоа сокаците и еве жив. Знаеш зошто друже, затоа што знам за почит. Не ми смета ни Албанец ни Турчин ни Ром . По две раце и јас и тој имаме и двајцата сме луѓе. Таквите ко тебе ги тепаат друже пошо М немаат од морал и се тешка сељачаана. Јас не живеам во страв бидејќи не мразам никого. Ебате темата сељачка , за шо ќе протестираш бе дете не можеш да шеташ , те врзал некој . Јас секаде се движам слободно и у мекдоналс и покрај влада и у чаир . Децата што ги отепале си има зошто ги отепале ,тебе ич да не те боли тоа, си има органи државата. свашта.

M

Moon Child

Гостин
Еднаш мајка тереза рече кога ќе има протест за мир викнете ме .
И дајте престанете бре секој 5-ти ден одам од чаирчанка до пластичарите , лани идев секој ден низ тоа сокаците и еве жив. Знаеш зошто друже, затоа што знам за почит. Не ми смета ни Албанец ни Турчин ни Ром . По две раце и јас и тој имаме и двајцата сме луѓе. Таквите ко тебе ги тепаат друже пошо М немаат од морал и се тешка сељачаана. Јас не живеам во страв бидејќи не мразам никого. Ебате темата сељачка , за шо ќе протестираш бе дете не можеш да шеташ , те врзал некој . Јас секаде се движам слободно и у мекдоналс и покрај влада и у чаир . Децата што ги отепале си има зошто ги отепале ,тебе ич да не те боли тоа, си има органи државата. свашта.
Кој органи бе? Нормален ли си ти бе? Нели гледаш дека не дупчат 20 години од моето раѓање па се досега во здрав мозок?!
И јас сум за соживот, и јас сум за мир, за правда и сето тоа, не мразам никого, дури ни Грци, ама ова ги преминува сите можни граници на толеранција!
Пу за тебе! Сам себе исплукај си се!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА ИМА НЕШТО ПРОТИВ ПРОТЕСТ ЗА ОВА?!?! ААААААААА, КАДЕ ЖИВЕАМ :tapp:

С

Само Човек

Гостин
Кој органи бе? Нормален ли си ти бе? Нели гледаш дека не дупчат 20 години од моето раѓање па се досега во здрав мозок?!
И јас сум за соживот, и јас сум за мир, за правда и сето тоа, не мразам никого, дури ни Грци, ама ова ги преминува сите можни граници на толеранција!
Пу за тебе! Сам себе исплукај си се!
океј 20 год не дупчат ајде ќе протестираме против нив.Демократија се вика едно нешто
--- надополнето: 13 април 2012 во 17:14 ---
КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА ИМА НЕШТО ПРОТИВ ПРОТЕСТ ЗА ОВА?!?! ААААААААА, КАДЕ ЖИВЕАМ :tapp:
претест за што ? имаше протест за мир пред некое време.Малку бевме колку шо знам,ако не ни беше Додева тапа ќе беше. Каде бевте, не туку се петлите на форуми

M

Moon Child

Гостин
океј 20 год не дупчат ајде ќе протестираме против нив.Демократија се вика едно нешто
Да се случело тоа на брат ти истото ќе го викаше сега на темава? А? Зошто мора да бидеш лично засегнат за да превземеш нешто? Можеш ли да покажеш сочувство и револт, дека нема да остане на ова, дека и други случаеви вакви ќе има? Што ако ти си следен за отстрел бе? Тоа го размислуваш ли?!
Вакви ашлаци ко тебе имаше и за Мартин Нешкоски, седеа дома пошто не беа лично засегнати, пошто Мартин не беше нивни брат, туку брат на некој друг!
Ебате посраниот народ со кого јас делам воздух!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
--- надополнето: 13 април 2012 во 17:14 ---

претест за што ? имаше протест за мир пред некое време.Малку бевме колку шо знам,ако не ни беше Додева тапа ќе беше. Каде бевте, не туку се петлите на форуми
За тебе не знам каде беше јас си бев каде што треба. А тоа беше тој марш кој го спомнуваш. И не бевме воопшто малце.

С

Само Човек

Гостин
Да се случело тоа на брат ти истото ќе го викаше сега на темава? А? Зошто мора да бидеш лично засегнат за да превземеш нешто? Можеш ли да покажеш сочувство и револт, дека нема да остане на ова, дека и други случаеви вакви ќе има? Што ако ти си следен за отстрел бе? Тоа го размислуваш ли?!
Вакви ашлаци ко тебе имаше и за Мартин Нешкоски, седеа дома пошто не беа лично засегнати, пошто Мартин не беше нивни брат, туку брат на некој друг!
Ебате посраниот народ со кого јас делам воздух!
јас за Мартин бев на протест. И зар сварно мислиш дека некој те убива само ради националноста, тогаш депењето 20г успеало. Размисли малку бе. И за што е протестов кажи ми за што?. За што би протесткирал

M

Moon Child

Гостин
јас за Мартин бев на протест. И зар сварно мислиш дека некој те убива само ради националноста, тогаш депењето 20г успеало. Размисли малку бе. И за што е протестов кажи ми за што?. За што би протесткирал
Нема ли причина за што? Стварно мислиш дека нема причина овде и сега во Македонија да се случи протест?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
За 5торицата убиени Македонци,без разлика од кого се убиени.

Ти за што протестираше за Мартин ?

С

Само Човек

Гостин
Нема ли причина за што? Стварно мислиш дека нема причина овде и сега во Македонија да се случи протест?
ime na protestot baram
--- надополнето: 13 април 2012 во 17:31 ---
За 5торицата убиени Македонци,без разлика од кого се убиени.

Ти за што протестираше за Мартин ?
За Мартин протеститрав пошо беше убиен од државен службеник. Тоа е недозволивО, а други убиства има милион , ДА ПРТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ СИТЕ АКО НЕ ?

Kajgana Shop

На врв Bottom